Nyhed

Ny soundbar lover bedre lyd til computeren

Gode oplevelser foran computeren fordrer god lyd, og den nye soundbar fra Creative lover netop det

Creative Stage SE er en helt ny soundbar fra lydspecialisten. Den er designet til at stå under pc-skærmen, og producenten lover, at den vil forstærke din lydoplevelse foran din computer – uanset om du gamer, ser film eller lytter til musik.

Ifølge Creative har soundbaren en kraftfuld lyd med specialindstillede race track-drivere, hvilket – sammen med Sound Blaster-teknologi – skulle sikre brugeren en klarere og dybere lydoplevelse.

Den lille soundbar kræver i princippet kun strøm for at kunne fungere, for den kan kobles til din computer via bluetooth. Men den kan også levere digital lyd via usb, og så skulle den være let at konfigurere og justere direkte fra kontrolknapper direkte på højttaleren.

Soundbaren skulle kunne levere en kraftig lyd uden subwoofer, takket være de indbyggede race track-drivere og meget store radiatorer. Den har en maksimal effekt på 48W, hvilket er langt mere end de indbyggede højttalere du finder i computere på markedet.


Den indbyggede Sound Blaster-teknologi, i form af Clear dialog og Surround Sound, skulle sikre at dialoger kan høres, selv i actionfyldte scener, og en biograflignende lyd, der lover at omslutte dig.

Creative Stage SE har også en tonejusteringsfunktion, der giver brugerne mulighed for at skifte mellem varmere og lysere lydgengivelse med et enkelt tryk på en knap på højttaleren.


Den nye soundbar er ikke specielt dyr, og kan købes for omkring 600 kroner, alt efter hvor du foretager dine indkøb.

LÆS OGSÅ: Ny mikrofon til streameren lover professionel lyd

ANNONCE