Nyhed

Nyt headset lover personlige lydoplevelser og høj komfort

Rumlig lyd er en integreret del af det nye JBL Live Flex-headset, der også lover høj komfort

Den gode lyd skal følge dig, uanset hvor du befinder dig, og komforten må ligeledes ikke være en stopklods for, hvor længe du kan bruge det. På baggrund af de ambitioner har JBL skabt deres nye JBL Live Flex in-ear-headset, der hører til i kategorien af helt trådløse headsets.

Det nye headset kommer med deres egen True Adaptive Noise Cancellation, hvilket skulle sikre den lyd, JBL er kendt for – uanset hvor brugeren bruger dem, og hvilket støjbillede de bliver brugt i.

JBL skriver selv, at Live Flex er designet med fokus på komfort, og at de kommer i det såkaldte stick-design.


De skriver videre i pressemeddelelsen, at "JBL Live Flex tilbyder en unik kombination af et åbnet stick-design og teknologien, True Aaptive Noise Cancellation. Og på trods af, at der ikke er en fysisk støjreduktion mellem brugeren og omverdenen i designet, som det er tilfældet i JBL-modeller med øreprop-design, tilpasser Live Flex sig automatisk til bevægelser og omgivelser."


I den tilhørende app kan brugerne yderligere tage en øregangstest og gennem den få tilpasset støjreduktionen, så den passer til netop deres høreprofil.

Headsettet har, ifølge JBL Live Flex ikke mindre end 17 forskellige ANC-filtre der bruges til True Adaptive Noise Cancelling samt 12mm High-Fedelity noedym-drivere og JBLs egen rumlige lyd – som de kalder for Spatial Sound.

JBL lover også, at headsettet har ikke mindre end 40 timers musikafspilning, med ANC slukket, hvoraf de 8 er i headsettet og resten i opladeretuiet.


Det vand- og svedtætte headset har fået en pris på omkring 1.300 kroner, så det er ikke helt så billigt endda.

LÆS OGSÅ: Nu bliver det lettere at sætte favoritapps i Windows 11

ANNONCE