Nyhed

SMUKFEST 2023: David Guetta kommer til Bøgeskoven – syv nye navne

David Guetta og seks andre elektroniske artister føjes til musikprogrammet på Smukfest 2023

Det vrimler med festivalnyheder for tiden, og i dag er ingen undtagelse. Smukfest har netop føjet syv elektroniske navne til programmet, og hovednavnet er en genganger i Skanderborg: David Guetta.

Den verdenskendte, franske dj David Guetta besøgte Smukfest for første gang i 2012, hvor han blev modtaget af et ekstatisk publikum. Nu er han klar til at gentage succesen, når han til sommer igen optræder på Skanderborg Festival.  

GAFFA talte med den nu 55-årige dj i 2018, hvor han fortalte om glæden ved at optræde live:


- Jeg føler ting om min musik, men når jeg ser folk synge sangene, bliver det taget til et helt nyt niveau. Dette er specielt, når jeg spiller, fordi for mig er hele processen ved at lave musik knyttet til de øjeblikke, lød det fra verdensstjernen.

Ud over David Guetta føjer Smukfest også flere danske navne til programmet. Det er tale om EDM-bandet TooManyLeftHands, Kato, Ashibah og aarhusbaserede Pentia. Derudover føjer de finske Daruda og hollandske Jengi til programmet.

Smukfest har allerede annonceret navne som Tobias Rahim, Suede, Rag’n’Bone Man, Drew Sycamore og Blæst, der til GAFFA-prisen 2023 vandt i kategorien Årets Nye Navn.


Smukfest 2023 finder sted mellem den 30. juli og 6. august. Du kan købe billetter her.

LÆS OGSÅ: Smukfest klar med 10 nye bands og solister - heraf to internationale topnavne

ANNONCE