Nyhed

ALMA MATER: Bleachers er klar med næste single fra kommende album – med amerikansk superstjerne som gæst

Bleachers får fornemt selskab af den populære sanger og sangskriver Lana Del Rey på deres nyeste single

I september delte amerikanske Bleachers singlen ”Modern Girl” som den første smagsprøve på bandets selvbetitlede fjerde album, der udkommer den 8. marts 2024.

Nu er bandet klar til at dele endnu en single i form af nummeret ”Alma Mater”. Og bandet har fået fornemt selskab på det nye nummer – der er nemlig gæstevokaler fra både superstjernen Lana Del Rey samt artisterne Bartees Strange og Clairo.

Ifølge en pressemeddelelse kommer det nye album til at indeholde musik til lidt af hvert: ”Sonisk er det trist, det er glædeligt, det er musik til at køre på motorvejen til, til at græde til og til at danse til ved bryllupper,” forlyder det.


Bleachers har den Grammy-vindende sanger, sangskriver og musiker Jack Antonoff som frontmand. Han er særligt kendt for sit virke som guitarist og trommeslager i pop-rock-bandet Fun, som blandt andet stod bag mega-hits som ”We Are Young” og ”Some Nights”.

I 2014 debuterede Antonoff og co. i Bleachers med albummet Strange Desire. Sidenhen har bandet udgivet yderligere to studiealbum, hvoraf det seneste udspil kom i 2021. Take The Sadness Out of Saturday Night, som albummet hed, modtog tre stjerner af GAFFAs Nicklas Christensen, som mente, at pladen havde et noget uklart og forvirret udtryk:

Man skal have befundet sig på sæderne med dårligst udsyn, allerbagerst på tribunernes støvesamlende sæder, hvis man i løbet af de seneste år har ladet Jack Antonoffs proverbiale sceneshow af en karriere i konstant opadgående trajektorie gå sin næse forbi. Set i lyset af den form for kolossal medvind, som producer-ekstraordinairen har haft i sejlene, er det måske naturligt nok, at Antonoffs sideløbende karriere som frontmand for sit eget projekt, Bleachers, ikke helt har glimtet med samme stjernestøv. Eller måske er det slet og ret et spørgsmål om manglende gennemslagskraft,” lød det blandt andet i anmeldelsen.


Lyt til Bleachers’ nye single ”Alma Mater” herunder

Hør MØ på nyt Bleachers-nummer


ANNONCE