Nyhed

CLUB AWARDS 2024: Her er de nominerede - særligt én kunstner dominerer feltet

"For os er det enormt vigtigt, at vi også har kvindelige artister på scenen til årets show"

Søndag den 31. marts 2024 uddeles der for ottende gang Club Awards i København - denne gang i Bella Arena, som har plads til hele 8000 EDM-glade gæster. Og nu har arrangørerne så afsløret årets nominerede, som er udpeget af en jury bestående af både artister, dj's, bookere, sangskrivere, managere, radioværter og repræsentanter fra pladeselskaber.

Hvor sidste års store vinder blev Faustix, er det i år kollegaen Hedegaard, som placerer sig i front for feltet af nominerede. Den 35-årige Randers-dreng med det borgerlige navn Rasmus Hedegård Sørensen er nomineret i hele fem af de i alt otte kategorier.

"Nomineringsfeltet i år er jo i den grad domineret af Hedegaard. Og han er på ingen måder ny i branchen, tværtimod er han blandt de dygtigste producere i landet og samtidig er han enormt produktiv. Alt han laver er velproduceret og det bærer de mange nomineringer også præg af. At være nomineret i fem kategorier siger jo alt. - Det er på alle måder en præstation i sig selv," udtaler Julian Passarge - administrerende direktør for Club Awards - i en pressemeddelelse.


Blandt øvrige nominerede er Tobias Rahim, Tessa og Morten Breum. Samtidig med nomineringerne annonceres de første optrædende til showet, og her har kønsdiversiteten været et kriterium, lyder det fra Passarge.

"For os er det enormt vigtigt at vi også har kvindelige artister på scenen til årets show. Selvom langt størstedelen af de nominerede er mænd, så er der flere og flere kvinder, som dominerer clubscenen i øjeblikket. Det synes vi er mega vigtigt og positivt. Derfor er det også vores klare målsætning at præsentere flere kvinder på scenen til showet. Både danske og internationale," udtaler Julian Passarge. 

Blandt de netop annoncerede optrædende er således hollandske Avao og Mattn fra Belgien. Samtidig har danske Martin Jensen meldt sin ankomst. 


Billetter til showet er i salg nu og koster 225 for en almindelig billet og 525 for såkaldte VIP-billetter, som inkluderer fri bar. Hvis sidstnævnte ikke er tilstrækkeligt VIP, er det også muligt at købe plads ved et VIP ståbord på Platinum Deck for henholdsvis fem eller otte personer. Det koster 5030 og 8030 kroner. 

ÅRETS STØRSTE KLUBFEST: Club Awards 2023 løfter sløret for de optrædende kunstnere

 


 

ANNONCE