Nyhed

Oplev omrejsende musikorkester og prisvindende historiefortæller til palæstinensisk kulturaften

På lørdag kan høre fortællinger fra gamle traditioner og levende musik, som skal sætte fokus på palæstinensisk kultur

Lørdag den 18. november kan man opleve arabisk musik og historiefortælling i Beboernes Hus i Aarhus, når projektgruppen Yallah!DK inviterer interesserede til palæstinensisk kulturaften. Yallah!DK består af en gruppe unge danskere med palæstinensisk baggrund, som arbejder for at nedbryde fordomme og skabe forståelse for kulturelle forskelle gennem personlige historiefortællinger. Til denne aften udvides historiefortællingen med musik.

Til arrangementet kan man opleve Nours Musikorkester, der ledes af syrisk-palæstinensiske Nour Amora, som spiller arabisk og palæstinensisk musik. Nour Amora står desuden bag en lang række musikbegivenheder under koncertformatet Nours Musikcafé, som spiller koncerter over hele landet med både danske og mellemøstlige musikere. Derudover kan man opleve den prisvindene multikunstner Chadi Abdul-Karim, som er rapper, filminstruktør, historiefortæller og skuespiller. Han stod blandt andet alene på scenen under børne- og ungdomsforestillingen 4 Ever, som vandt en Reumert i 2014. Til arrangementet i Beboernes Hus vil Chadi Abdul-Karim underholde med palæstinensiske historiefortællinger på dansk. 

Arrangementet bliver skabt i samarbejde med Beboernes Hus og Arabisk Dansk Kulturhus, og bliver støttet af Aarhus Kommunes Kulturforvaltning og FO-Aarhus. 

Arrangementet starter kl. 19.00 og billetten koster 50 kroner, som kan købes i døren. 


LÆS OGSÅ: Tobias Rahim inviterer til støttekoncert for civile i Gaza

ANNONCE