Nyhed

Tobias Rahim inviterer til støttekoncert for civile i Gaza

I et opslag på Instagram teaser Tobias Rahim, at man muligvis også kan opleve andre musikere til koncerten, hvor alle billetindtægter går ubeskåret til Red Barnet

Krigen mellem Hamas og Israel har allerede trukket enorme blodige spor efter sig, og i dag skriver FNs hjælpeorganisation UNRWA (som arbejder for palæstinensiske flygtninge) på det sociale medie X, at de har mistet 99 kollegaer i Gaza, hvilket er det største antal dræbte FN-hjælpearbejdere nogensinde i en konflikt på så kort en periode. De skriver derudover, at deres kollegaer er blandt de mere end 10.000 dræbte siden krigens begyndelse ifølge tal fra det palæstinensiske sundhedsministerium. GAFFA kan ikke verificere disse tal. 

Nu melder en af Danmarks største artister sig på banen, og offentliggør en snarlig støttekoncert for de mange civile der befinder sig blandt bombardementerne i Gaza. Tobias Rahim annoncerer i dag en støttekoncert d. 23. november i Den Grå Hal i København. Koncerten går under titlen "Beskyt Civile i Gaza", og alle billetindtægter går ubeskåret til Red Barnet. Under opslaget skriver Tobias Rahim: 

- Vi havde lyst til at gøre noget. Så vi gør det vi er bedst til og spiller noget musik.

Billetter kan allerede nu købes her. 

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Tobias Rahim (@tobiasrahim)


LÆS OGSÅ: Rørende sang er en hyldest til det grønlandske sprog – og til alle oprindelige, eller truede sprog i verden

ANNONCE