Nyhed

REGGAETON-STJERNE PÅ GENBESØG: J Balvin kommer til Danmark

Den populære musiker besøger Danmark for blot anden gang

I 2019 spillede J Balvin sin første danske koncert nogensinde, da han indtog Blå Scene på Tinderbox. Her blev han anmeldt af GAFFAs Cillian Murphy, som kvitterede med fem stjerner til reggaetonstjernen:

Der, hvor det gik fra godt til virkelig godt, var under koncertens sidste 20 minutter. Når man, som undertegnede, er vant til nogle-og-halvtreds minutters festivalshow, og tak for i aften, var det befriende at se på J Balvin, som virkede til, at han kunne have spillet resten af aftenen, hvis han havde fået løn for det og tid i programmet til det. David Guetta-hittet “Say My Name” blev opfulgt af Cardi B-bangeren “I Like It”, hvor to dansere var blevet iklædt gigantiske, karikerede Cardi B og Bad Bunny bubble heads (tænk Fatman Scoop “Be Faithful”-videoen), og det hele sydede blandt publikum,” hed det blandt andet i anmeldelsen.

Nu får danske fans endnu engang mulighed for at opleve J Balvin, når han i 2024 drager på sin internationale headline-turné med titlen Que Bueno Volver A Verte eller ”Hvor er det godt at se dig igen” på dansk. Her indtager Balvin arenaer i 20 europæiske lande – herunder Danmark, hvor han gæster Royal Arena fredag den 10. maj 2024.


I en pressemeddelelse udtaler Balvin sig om turnéen:

”Latino Gang – jeg kan ikke vente med at se jer! Vi har haft det så sjovt sammen, at vi er nødt til at gøre det igen! Jeg er begejstret for at tage et helt nyt show med ny musik med på landevejen med Que Bueno Volver a Verte-turnéen i udlandet næste år. Vi har noget helt særligt i vente til jer, og jeg kan ikke vente med at løfte sløret for det næste kapitel af musik, vi har arbejdet på.”

J Balvin debuterede i 2013 med studiealbummet La Familia og er sidenhen vokset til at være en af de bedst sælgende latinske musikere i verden med mere end 35 millioner solgte plader. Hans nummer "La canción”, som er lavet i samarbejde med Bad Bunny har mere end 1 milliard streams på Spotify. I 2021 udgav han sit seneste album Jose. Albummet modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder under titlen Jose smager af reggaeton en masse – og det gør faktisk ikke noget:


”De tunge vibes dominerer pladens første halvdel med den tunge ”Una Nota” som fortrop, der igen i sig selv er en hyldest til genren med pioneren Yandel som feature. Det er knastørt og lækkert. Anderledes fattig i udtrykket er ”In da Getto” med Skrillex, der forsøger at piske en feststemning op med snares og en akavet bas. Det er dog i det høje tempo, at Balvin på trods af temmelig flade beats gemmer på den lyriske sprælskhed, som har gjort Balvin bemærkelsesværdig, som på Billettes De 100,” lød vurderingen.

Det officielle billetsalg til J Balvin i Royal Arena starter den 1. december klokken 10 via Livenation og Ticketmaster.

J Balvin undskylder for musikvideo


ANNONCE