Nyhed

Sonos på vej med headset

Ifølge rygterne skal et nyt headset fra Sonos gå direkte efter AirPods Max og Bose

Det er endnu ikke bekræftet, men rygterne fra blandt andet onlinemagasinet T3 siger, at det længe ventede headset fra Sonos bliver lanceret til april 2024.

Som med alle andre produkter fra Sonos, bliver det ikke rettet mod den billige ende af markedet, men mod kunder, der ikke er bange for at betale for deres lydprodukter.

Derfor mener T3 også at det kommende headset vil blive en direkte konkurrent til Apples AirPods Max, Boses QC Ultra og Sonys WH-1000XM5.


Hvad kan vi så forvente os af et headset fra Sonos? Synkronisering med Sonos soundbars, højttalere og subwoofere er oplagt, og rygterne mener også at vide, at vi vil kunne styre visse funktioner i headsettet med stemmen.

Internetmediet Bloomberg mener også at vide, at der vil være fokus på brugertilpasning og på at give brugerne mulighed for at finindstille lyden via Passport app’en.

Her og nu skulle det kun være et headset der kommer fra Sonos, men onlinemedierne mener at det vil være oplagt at der på sigt også kommer et in-ear-headset. Men det er der ingen nærmere forventning til, hvornår det skulle blive lanceret.


Det bliver spændende at se, hvad det færdige produkt kan levere, og hvornår det lander på markedet.

LÆS OGSÅ: Pladespiller sikrer trådløs lyd til vinylafspilning

ANNONCE