Nyhed

BOYBAND-BRAG: Prominente navne fra 00'ernes boyband-bølge rammer Jylland og Fyn

Keith Duffy, Brian McFadden og danske C21 er blandt de optrædende ved nostalgisk extravaganza i foråret

Det er gode år for danske fans af 90'ernes og 00'ernes populære boybands. Irske Westlife kunne både opleves i Viborg sidste år og på årets Jelling Musikfestival. I foråret samlede Ronan Keating sin danske menighed i både Hillerød og Viborg - og i juli måned optrådte den aktuelle inkarnation af Take That i Middelfart.

Nu har Vejle Musikteater og Jyske Bank Arena i Odense så fornøjelsen af at invitere indenfor til et vaskeægte boyband-popbrag, når både Boyzlife og Blue lægger vejen forbi den jyske by til næste år. Tilsammen står de bag utallige 90’er- og 00’er- hits, og nu har du altså muligheden for at opleve flere af dem på én gang. 

Det foregår den 24. februar på Spektrum i Vejle og d. 1. marts i Jyske Bank Arena i Odense, og på plakaten er såvel danske C21 som Blue, Boyzlife og Blue. Bag sidstnævnte gemmer sig - ja, du gættede rigtigt - medlemmer af henholdsvis Boyzone og Westlife, nærmere bestemt Keith Duffy og Brian McFadden


Det britiske boyband Blue blev dannet i starten af 00’erne og opnåede allerede stor international succes med debutpladen All Rise. Boybandkransekagen i Vejle toppes ovenikøbet med opvarmning fra den danske popgruppe C21, der for nylig er gendannet efter 18 års pause. De huskes for sange som “All That I Want”, “Stuck In My Head” og “You Are The One”. 

Det officielle billetsalg begynder på fredag den 6. oktober kl. 10.00 på lige her.

 


En smagløs, tandløs omgang gelépop fra brødrene Boyzone

ANNONCE