Nyhed

Dansk festival skifter lokation

Den danske festival Syd For Solen har de seneste to år fundet sted i Søndermarken tæt ved Zoologisk Have i København. Men næste år bliver det anderledes

Den populære festival i København kunne i år præsentere et bredt program med både danske og internationale artister som Brimheim, The War on Drugs, Aphex Twin, Bon Iver og Iggy Pop for bare at nævne nogle stykker. Det skabte derfor store kødannelser til og fra festivalen samt ved mad- og drikkeboderne på selve pladsen. Men det bliver anderledes næste år, da man ændrer lokationen for den tre dage lange musikfejring, meddeler festivalen i dag på Instagram:

- Fra næste sommer får du ekstra god plads i det grønne til at nyde en festivaloplevelse for alle sanser fuldt ud - midt i din by, skriver Syd For Solen.

Festivalen afslører ikke den præcise lokation, men ovenstående citat tyder på, at musikdagene fortsat kommer til at foregå i København. Festivalen lover derudover, at resten af konceptet fortsat kommer til at eksistere i dets nuværende format: 


- SYD FOR SOLEN 2024 får det samme bankende musikalske hjerte, samme vibe og fortsat garanti for et line-up af internationalt format og så har hver dag selvfølgelig sin genre, som du kender festivalen for, skriver Syd For Solen.

Syd For Solen åbner for salg af early bird-billetter nu på fredag kl. 12.00 via festivalens nyhedsbrev. 

LÆS OGSÅ: VENTETIDEN ER FORBI: Roskilde Festival afslører de første navne til 2024-programmet


 

 

ANNONCE