Nyhed

FESTEN FORTSÆTTER: Tobias Rahim annoncerer første koncertdato i 2024

Noget tyder på at Tobias Rahim agter at gentage de seneste to somres triumftog til danske festivalscener

Sommerens Thy Rock på Dyrskuepladsen i Thisted kunne melde udsolgt - og på fredag indledes nedtællingen så for alvor til næste års udgave af den vestjyske musikbegivenhed. Her sættes billetterne til næste års fes nemlig i salg - og det markere med den såkaldte Thy Rock Cafe i både Thisted og Hurup.

- Det er en af årets største dage i Thy Rock når vi, i samarbejde med vores trofaste sponsor Sparekassen Thy, traditionen tro slår dørene op for Thy Rock Cafe i afdelingerne på Store Torv i Thisted samt i Hurup, udtaler Hans Peter Jarl Madsen, formand for Thy Rock, i en pressemeddelelse.

Samtidig løftes sløret for de første navne Thy Rock 2024 - og her springer navnlig ét navn i øjnene. Det er ingen ringere Tobias Rahim, som dermed offentliggør sin første koncertdato i det nye år. Efter hans sæsonafslutning i Tivoli i september har hans officielle turnéplan været tom bortset fra en koncert i Stockholm den - november.

Det bliver en ny version af Rahims band, man kan opleve næste år. Koncerten i Tivoli markerede nemlig en afsked med Zaina, som var med i bandet hele vejen fra turnéstarten i Aalborg i 2022. I starten af '23 blev Rahims band til gengæld udvidet med det nye medlem Helena Gao.

Foruden Tobias Rahim har Thy Rock annonceret Rasmus Seebach, Benjamin Hav & Familien, Jonah Blacksmith, Lis Sørensen, Kandis og Infernal. Thy Rock 2024 finder sted 28.-29. juni 2024. Billetter koster 900 kroner for begge dage eller 700 for enkelt. Fra 11. marts stiger partoutbilletterne til 975 kroner og venter man til senere end 6. juni skal man af med 1025 kroner.

Allerbilligste løsning er dog at møde op til Thy Rock Café klokken 16.00-18.00 i Sparekassen Thy på Store Tov i Thisted samt i Hurup, forklarer Hans Peter Jarl Madsen:

- Billetprisen er 775 kroner inklusive gebyr og køber man billet på til caféen sparer man 175 kroner i form af en kontant besparelse på 100 kroner, en værdikupon til pladsen til en værdi af 50 kroner samt billetsalgsgebyret på 25 kroner. Så der er gode penge at spare, og det ved vores publikum også godt, lyder det fra talsmanden, som tilføjer:

- Det er også baggrunden for, at rigtigt mange køber billet på denne dag. Herudover forventer vi, at der kommer ekstra tryk på, da Thy Rock var udsolgt sidste år og at mange derfor vil sikre sig billet, påpeger Hans Peter Jarl Madsen.
ANNONCE