Nyhed

I FARS FODSPOR: Drakes seksårige søn springer ud som rapper på sin første single – hør den her

Nummeret blev teaset på Drakes nyeste album, men udkommer nu i en fuld version

Der er ingen tvivl om, at Drake elsker sin 6-årige søn Adonis og gerne vil inkludere ham i sit arbejde. Det er derfor Adonis, der står bag motivet på Drakes nyligt-udkomne album For All the Dogs. I slutningen af sangen ”Daylight” kan man desuden høre ham gå i sin fars fodspor med en 40 sekunder lang rap-performance.

Nu får Adonis så en regulær single-debut, da nummeret er blevet udgivet i fuld længde og i sønnens eget navn. Det skriver Pitchfork.

Drake delte sangen, der har titlen ”My Man Freestyle” på sin Instagram i anledning af Adonis’ fødselsdag. Med til singlen hører en musikvideo, hvor man kan se Adonis spille basketball med sine venner og rappe til kameraet.


Det nye nummer udkommer blot en uge efter, Drake udgav sit længe-ventede album For All the Dogs. Albummet skulle oprindeligt være udkommet i september, men blev udskudt, så Drake kunne få mere tid til at gøre det færdigt, mens han samtidig har været travlt optaget af sin ”It’s All a Blur”-turné.

Kort efter udgivelsen af albummet annoncerede Drake, at han planlægger at tage en pause fra musikken på ubestemt tid.

”Jeg kommer til at låse døren til studiet i et lille stykke tid. Jeg ved ikke engang, hvad et lille stykke tid er. Måske et år eller sådan noget. Måske lidt længere,” udtalte Drake i sit radioshow Table For One på SiriusXM.  


For All the Dogs blev for nyligt anmeldt af GAFFAs Elias Kvist, som kvitterede med tre stjerner til albummet:

”Drake er om nogen vor tids solkonge. Der er ikke den prut, han ikke kan slå, før hele musikbranchen skider til følge. Det har præget hans musik i et stykke tid efterhånden, eftersom han anstrengt forsøgte at genopfinde sig selv på Honestly, Nevermind og Her Loss med 21 Savage i fjor. Men man kan ikke lære en gammel hund nye tricks, og selvom hans status i populærkulturen er uanfægtelig, falder Drake på sit ottende album, For All the Dogs, tilbage til den hovedstol og solfigur, han hverken kan eller vil slippe,” lød vurderingen blandt andet.

Se musikvideoen til "My Man Freestyle"


Det sure kommer med det søde i selskab med Drake og 21 Savage

ANNONCE