Nyhed

I sommer lavede de en fest på Grøn Koncert. Nu annoncerer Aqua karrierens største danske koncerter

Dif, Nystrøm og kompagni har meldt deres ankomst til to af landets største arenaer næste år

Man skulle tro, at det ikke kun blive større for Aqua, som hittede stort i både ind og udland i slutningen af halvfemserne og starten af 00'erne med sange som ”Doctor Jones”, ”Roses are Red”, ”Turn Back Time”, ”Around The World”, “Cartoon Heroes” og selvfølgelig “Barbie Girl”.

Nu er bandet imidlertid klar til at hæve barren - de annoncerer nemlig karrierens hidtil største koncerter herhjemme.

De finder sted i henholdsvis Jyske Bank Boxen i Herning og Royal Arena i København den 8. og 9. november 2024, og billetterne sættes i salg på tirsdag 31. oktober 2023 kl. 10.00 via Live Nation og et døgn senere på Ticketmaster. Billetterne koster mellem 350 og 610 kroner plus gebyr.


”Vi har drømt om det her siden midt 90’erne, og vi har forberedt os lige så længe. Danmark, det her kommer I aldrig til at glemme!,” udtaler bandet i en pressemeddelelse i forbindelse med annonceringen. 

I sommer kunne Aqua opleves ved årets Grøn-koncerter. Tidligere i denne måned fyldte bandets ene frontfigur, Lene Nystrøm, 50 år - en dag, som her på GAFFA blandt andet blev markeret med en "genudsendelse" af vores store Aqua-interview fra 2000, som aldrig tidligere har været tilgængeligt online.

Sidst, GAFFA oplevede Aqua live, var på udebane i Vancouver tilbage i august måned. "Aqua overvandt et noget blandet publikum, så der ikke var en eneste, der ikke rockede med til sidst. Den sidste håndfuld år har bandet spillet omkring 40 koncerter om året, og den rutine giver pote," noterede Rune-Leander Mikkelsen ved dén lejlighed.


Kun korsangerinderne stak ud og sang klasser bedre end Lene Nystrøm selv

ANNONCE