Nyhed

Nordic Noise Festival 2024 bliver en hyldest til 80’ernes rock – her er de første navne

Nordic Noise 2024 byder på en rejse tilbage i tiden til 80'ernes hårde og melodiske rock

Den københavnske metal- og hardrockfestival Nordic Noise er i fuld gang med forberedelserne til næste års program. Og festivalen anno 2024 bliver med et tematisk fokus på rockgenren fra 80’erne.

Nu er annoncørerne bag festivalen klar med de første navne, som både tæller danske og udenlandske artister. Det er blandt andet svenske Crashdïet, amerikanske Kickin Valentina, tyske Violet samt danske Lady og Beat The Plane.

Kickin Valentina var også en del af lineuppet til Nordic Noises festivalprogram 2021. GAFFAs fotografer Sally Bang Reher og Jakob Muxoll fangede stemningen med en række fotos, som GAFFA senere præsenterede i en fotoserie


Om næste års Nordic Noise udtaler impresario Michael Hvolgaard Andersen i en pressemeddelelse:

”Det har været vigtigt for os i år at lave en 100% stilren festival. Jeg elsker 80’erne og glæder mig til at byde velkommen til bands der fortolker hardrock, sleazerock og heavy metal rock som det lød i dette årti. Et andet fokuspunkt har været vækstlaget, så i år har vi flere helt friske, unge bands på programmet, der har noget at bevise,” fortæller Andersen og fortsætter.

”Det glæder mig især at se mine tyske favoritter Violet, og danske Lady og Beat The Plane på programmet. At alle tre bands tilmed er frontet af kvinder, gør det ikke mindre interessant. Tværtimod. Der er brug for nyt blod i den genre, Nordic Noise bevæger sig i, og brug for flere kvinder på scenen. Når alt det er sagt, så bliver det ultimative højdepunkt nok gensynet med Crashdïet, som gæster Danmark for første gang i over 10 år,” afslutter Andersen.


Nordic Noise 2024 finder sted den 10. og 11. maj 2024 – denne gang i Hvidovre på Kometen. Det er allerede muligt at købe billetter til næste års festival lige her. Nordic Noise udgiver den fulde spilleplan samt éndagsbilletter til festivalen efter årsskiftet.

Se listen over, hvem der optræder til Nordic Noise indtil videre

Crashdïet (SE)


Bullet (SE)

Kickin Valentina (US)

Grumpynators (DK)


Violet (DE)

JD Miller (SE)

Street Fighter + special guests (DK)


Michael Catton (DK)

Lady (DK)

Beat The Plane (DK)


Animalize (DK)

Nordic Noise fejrer ti års jubilæum – og har for alvor fundet formen

 


ANNONCE