Nyhed

VELKOMMEN TIL COLLEGROVE: 2 Chainz og Lil Wayne annoncerer nyt fællesalbum – hør første single

Det nye album følger op på rappernes første fællesalbum fra 2016

2 Chainz og Lil Wayne er klar til at udgive ny musik sammen. De to rappere har annonceret, at deres andet fællesalbum, Welcome 2 ColleGrove, udkommer den 17. november. I den forbindelse smider Chainz og Wayne også den første album-teaser i form af singlen ”Presha”.

Welcome 2 ColleGrove følger op på rappernes første fællesproject ColleGrove fra 2016. Navnet ’ColleGrove’ er en sammensmeltning af Chainzs hjemby College Park i staten Georgia samt Waynes hjemby Hollygrove i staten Louisiana.

Lil Wayne udgav for nyligt sit soloalbum The Fix Before tha VI, som udkom den 29. september. Albummet er det første siden 2020-udspillet Funeral. Dét album modtog fem stjerner af GAFFAs Michael Jose Gonzalez under titlen Benzin på begravelsesbålet:


”Det er sgu ærligt talt længe siden, han har rappet så godt og med så stor overbevisning som her. Alle protegeerne og imitatorerne får en opvisning i, hvordan lortet skal skæres, og i en alder af 37 kan han stadig demonstrere, hvorfor han har opnået den status, han har (“Safe to say I lost my way but I never lost the lead/Safe to say I lost the brakes but I never lost the speed”),” lød vurderingen dengang.

2 Chainz debuterede tilbage i 2012 med studiealbummet Based on a T.R.U. Story. Allerede året efter fulgte han op med albummet B.O.A.T.S. II: Me Time. Han har sidenhen udgivet yderligere fem album, hvoraf det seneste udkom sidste år i 2022.

Hans B.O.A.T.S. II-album blev anmeldt af GAFFAs Maria Therese Seefeldt Stæhr, som dog ikke kunne kvittere med mere end to stjerner til rapperen, der ifølge Seefeldt, udviste mere attitude end talent:


”Der er 15 tracks, og det er ikke specielt nemt at fremhæve et frem for et andet, for det hele flyder lidt sammen i en stor gryde af beats. Det er ikke dårlige beats, der er bare heller ikke noget nyt under solen eller noget, der skiller sig ud som særlig interessant,” hed det i anmeldelsen.

Lyt til Chainz og Waynes første single-teaser nedenfor


Lil Wayne: Tap1, København

ANNONCE