Nyhed

VIDEOPREMIERE: MoonBee løfter os ud i det uendelige univers

I morgen udgiver MoonBee anden del af sit solodebutalbum. Det fejres med udgivelsen af en ny musikvideo

”Denne her plade er alt jeg er: kompleks, stor i slaget og vanvittig sårbar”.

Ordene stammer fra Gry Colding - alias MoonBee. I morgen (den 13. oktober, red.) udgiver MoonBee del to af debut-albummet Expanding Infinity. Et værk, der ifølge en pressemeddelelse er gennemsyret af queer-ideologi og den rebelske handling det er at elske sig selv, når man ikke passer ind i samfundets kasser.

Skabelsen af Expanding Infinity startede for tre år siden, i 2020, da MoonBee oplevede et voksende selvhad som en konsekvens af de gamle taler om at burde ”fylde mindre” eller være lidt mindre besværlig. I stedet for at lade ordene tage magten, lod MoonBee dem blive drivkraften til at lære at elske sig selv. I den proces skrev MoonBee en masse refleksioner ned, som nu danner fundamentet for det nye album:


”Det her værk er et forsøg på at fylde i alle retninger. På ikke længere at formindske mig selv, så andre har det godt. Jeg har tænkt mig at være kompleks og sammensat og rodet. At rappe på fransk over episk techno, lave spoken-word over storladne melodier og lave værker hvor Brasilianske samba-vibes og Melodi Grand Prix-modulationer kan eksistere side om side," udtaler MoonBee og fortsætter.

"Denne her plade er alt jeg er: Kaotisk, stor i slaget og vanvittigt sårbar. Take it or leave it. Jeg giver ikke en fuck mere."

Forud for den store album-release udgiver MoonBee en animeret musikvideo til nummeret "Elevate Me”, som fungerer som det såkaldte fokustrack på Expanding Infinity. I videoen løfter MoonBee os ud i det uendelige univers, hvor kun fantasien sætter grænser – om det så er at svømme blandt stjernerne eller hoppe på planeterne.


Første del af MoonBees Expanding Infinity modtog fire stjerner af GAFFAs Regitze Skipper Bundgaard under titlen Dansk debutant river plasteret af identitetssåret på månerejse.

Se den nye video til ”Elevate Me” nedenunder


Lovende dansk indiepop-debut med og uden strygere

 

ANNONCE