Nyhed

NYT GAFFA PÅ GADEN: Mød AySay, Cat Power, Iomfro og mange flere – og læs kæmpe tatoveringstillæg

Glæd dig til 84 sider proppet med interviews, anmeldelser, koncertanbefalinger og meget mere

I dag er GAFFAs novembernummer på gaden, og forsiden prydes af AySay.

AySay
har været otte år undervejs. Med deres nye album Köy befæster de deres position som et af tidens mest interessante danske bands. Vi har mødt dem til en snak om musikken, tiden, teksterne, de tyrkiske rødder – og om Tobias Rahim.

Du kan også læse interviews med følgende kunstnere:

Cat Power har genskabt en historisk Bob Dylan-koncert og udgivet den som livealbum. Vi har mødt indie-legenden i London til et uortodokst interview om drømme og sangens særlige kraft.


Seks år er gået, siden britiske Sampha udgav sit roste debutalbum. Siden da har han arbejdet med kunstnere som Drake, Solange og Kendrick Lamar og er blevet far, og nu er han tilbage med et nyt, personligt udspil, Lahai.

Iomfro er klar med sit debutalbum Vent på jeg revner, hvor hun behandler alvorlige temaer med et smil i mundvigen. Særligt ét emne håber hun, musikken kan aftabuisere.

First Flush, aktuelle med deres femte album Årene, har brugt ti år på at lære sig selv at kende. Undervejs er de nået til erkendelsen, at de nok aldrig bliver helt, som de nogle gange tror, men at det også er helt okay.


I anledning af tatoveringsmessen Nordic Ink i Frederikshavn har vi et stort tillæg med fokus på musik og tatoveringer. Vi har talt med tatoverede musikere, blandt andre amerikanske Kat von D og danske Jøden, Brimheim og Pede B, vi har mødt tatovører, der fortæller om deres særlige udtryk, vi har fået læserne til at sende deres flotteste musikrelaterede tatoveringer ind, og vi har fået en ekspert til at komme med gode råd, hvis du skal have din første tatovering.

Derudover kan du også læse interviews med den tidligere KarriereKanon-vinder Ussel, der er klar med sit debutalbum, med Astrid Cordes, der har samlet tre ep’er til sit debutalbum med fokus på det at blive mor, og med MoonBee, der har samlet to ep’er til sit debutalbum.

Derudover kan du nyde vores faste indslag i vores introsektion, nærmere betegnet redaktørens leder, Minus til plus og de bedste tracks lige nu.


Du kan læse bladet online eller gå offline og bladre igennem vores analoge magasin uden digitale forstyrrelser. Du finder bladet på en café, et bibliotek, en uddannelsesinstitution, i en pladebutik, på et spillested eller hos en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun 43 kroner: tilmeld dig GAFFA+ Premium her.

Foto: Nikolaj Lassen
Foto: Nikolaj Lassen

ANNONCE