Nyhed

ET ANDET PERSPEKTIV: Jacob Dinesen i varm duet med dansk stjernefrø

Dinesen præsenterer en ny side af sig selv – og får selskab af den danske artist Siné

”Plejer” er død. Jacob Dinesen er kendt for sin rå og kraftfulde stemme, men nu er han klar til at gøre op med sig selv og ryste posen i sin musikalske karriere.

”Sidste år gik det op for mig, at jeg har udgivet musik og turneret nonstop siden 2016 og vitterligt har fået levet den unge man ud, som jeg gerne ville være. Jeg hader stagnation, men indså at jeg var nødt til at trække stikket. Det har givet selvindsigt, udvidet min horisont og åbnet døren på klem til det menneske jeg måske i virkeligheden er og til en sangskriver, der nu kan kravle ud under tordenskyen og søge mod lyset,” lyder det fra den 27-årige sanger i en pressemeddelelse.

Selvindsigten har givet Dinesen plads til at forny og udvikle både sig selv og sin sangskrivning. I dag udkommer så singlen ”The Waiting Game” – en duet med den danske artist Siné. Sidste år gæstede hun SPOT-festival og leverede en firestjerners poppræstation.


På den nye single præsenterer Dinesen, hvad der i pressemeddelelsen beskrives som ”en varmere, imødekommende glød.”

”’The Waiting Game’ er en sang om selvransagelse, udvikling og kommunikation – eller mangel på samme – i parforholdet. Derfor skulle fortællingen også have et andet perspektiv end bare mit,” lyder det fra Dinesen pressemeddelelsen, og han fortsætter.

”Da Siné gik ind og leverede sit fløjlsbløde feminine modspil til min vokals mere aggressive lyd, tillagde hun lige præcis den ekstra dimension til teksten som sangen manglede. Hun er en blændende kunstner og en kæmpe charmer – og jeg er sikker på, at vi kommer til at arbejde endnu mere sammen i fremtiden!”


Dinesen var senest aktuel med albummet The Joker’s Hand fra 2021. Albummet modtog fire ud af seks stjerner af vores anmelder.

”I det hele taget er der masser af stilsikker melodi i sangskrivningen på albummets sange, der dog hælder lidt til en glat konformitet, men Jacob Dinesen har tydeligvis været på en klar mission, hvor han vil lave det storladne album, og det må siges at lykkedes for den sikre sangskriver,” lød vurderingen blandt andet i anmeldelsen.

Sidste sommer gav Dinesen koncert på Stjernescenen til Smukfest. GAFFAs Ole Rosenstand Svidt kaldte koncerten klassisk rock med store armbevægelser og kvitterede med fire stjerner.


Jacob Dinesen: Her er mit soundtrack til livet

ANNONCE