Nyhed

HAVDE BRUG FOR AT UDFORDRE SIG SELV: Nu annoncerer Love Shop Danmarksturné

Om ikke længe optræder bandet med seks udsolgte shows på Hotel Cecil. Nu annoncer de en hel forårsturné. 

I foråret 2024 tager bandet således på en tour, der bringer dem rundt i hele landet. Koncerten følger op på det kommende album BLUES EUROPA, der udkommer den 13. oktober. 

Bandet har allerede udsendt singlerne ”Studentervognen Kører” og ”Synd Og Skam” – begge sange, der er at finde på den kommende udgivelse. 

Da Love Shop tidligere på året annoncerede, at de ville spille seks koncerter på Hotel Cecil i efteråret, gik der kun et par timer, før der kunne meldes udsolgt til de første to koncerter. Kort tid efter kunne der meldes udsolgt til alle seks koncerter.

LÆS OGSÅ: EN BUGNENDE KÆRLIGHEDSBUTIK: Love Shop giver seks koncerter i streg

Om de seks Hotel Cecil-koncerter fortalte frontmand Jens Unmack - der er det eneste originale medlem efter Hilmer Hassig og Henrik Halls utidige bortgang i henholdsvis 2008 og 2011 - følgende om koncertrækken i en pressemeddelelse:

- Vi har altid elsket at turnere og at spille shows, men vi har brug for at udfordre os selv og publikum. Derfor tager vi i stedet seks aftener på samme intime scene midt i København til efteråret. Det er svært for os i den forbindelse ikke at tænke tilbage på Copenhagen Screaming!, fortæller Jens Unmack og fortsætter:

- Men dette bliver noget andet, hvor vi mindst lige så meget ønsker at udfordre vores egen LS-nutid som bandets baglæns historie. Forvent et sammenstød af nyt og gammelt, forvent aftener, som hver i sig selv vil kunne opleves som enestående. Vores mål har altid været, at musikken og oplevelsen uden løftekraner af nostalgi skal kunne stå stærkt i sin nutid. Og som sådan vil disse seks aftener også spille ud, lyder det fra Jens Unmack.

Touren er som følger:

11.04 FERMATEN. Herning

12.04 POSTEN. Odense

13.04 MANTZIUSLIVE. Birkerød

18.04 GIMLE. Roskilde

19.04 GODSET. Kolding

20.04 SKRÅEN I NORDKRAFT. Aalborg

25.04 BYGNINGEN. Vejle

26.04 TRAIN. Aarhus

27.04 PALETTEN. Viborg


02.05 BORGERFORENINGEN SVENDBORG. Svendborg

03.05 STORE VEGA. København

04.05 TAPPERIET. Køge

Billetsalget er i fuld gang via: https://pdh.dk/tour/love-shop/

ANNONCE