Nyhed

EN BUGNENDE KÆRLIGHEDSBUTIK: Love Shop giver seks koncerter i streg

Love Shop gentager 20 år gammel succes med en ny koncertrække i København

Den danske pop/rockgruppe Love Shop har ikke besøgt de danske spillesteder, siden de med en ekstrakoncert i Store Vega i 2022 lukkede dobbeltturnéen for deres seneste album Levende mænd i døde forhold.

Det ændrer de nu på med konceptet LS Nights, hvor de indtager Hotel Cecil i Københavns indre by og giver intet mindre end seks koncerter i træk.

Konceptet LS nights vækker minder fra bandets legendariske koncertrække Copenhagen Screaming!, hvor Love Shop for 20 år siden gav seks udsolgte koncerter på seks forskellige aftener og seks forskellige spillesteder i hovedstaden.


Det er i år også 25 år siden, at Love Shop udgav deres fjerde album Go!. Albummet har i dag opnået klassikerstatus, og ifølge frontmand Jens Unmack, der talte med GAFFA i forbindelse med 20 års-jubilæet for albummet, er det også et af gruppens bedste udspil gennem årene.

Love Shops seneste album Levende mænd i døde forhold modtog fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder, der mente, at de med dette album ”på mange måder (har) nået det punkt, som de hellige tre konger nåede i kølvandet på Go! og Det løse liv”.

Nu er Love Shop igen klar til at turnere med en koncertrække, og frontmand Jens Unmack - der er det eneste originale medlem efter Hilmer Hassig og Henrik Halls utidige bortgang i henholdsvis 2008 og 2011 - udtaler følgende om koncertrækken i en pressemeddelelse:


- Vi har altid elsket at turnere og at spille shows, men vi har brug for at udfordre os selv og publikum. Derfor tager vi i stedet seks aftener på samme intime scene midt i København til efteråret. Det er svært for os i den forbindelse ikke at tænke tilbage på Copenhagen Screaming!, fortæller Jens Unmack og fortsætter:

- Men dette bliver noget andet, hvor vi mindst lige så meget ønsker at udfordre vores egen LS-nutid som bandets baglæns historie. Forvent et sammenstød af nyt og gammelt, forvent aftener, som hver i sig selv vil kunne opleves som enestående. Vores mål har altid været, at musikken og oplevelsen uden løftekraner af nostalgi skal kunne stå stærkt i sin nutid. Og som sådan vil disse seks aftener også spille ud, lyder det fra Jens Unmack.

Billetterne til de seks koncerter, der løber af stablen mellem den 30/10-4/11, sættes til salg fredag den 28. april kl. 10 via livenation.dk og ticketmaster.dk.


LS nights på Hotel Cecil

mandag 30/10
tirsdag 31/10
onsdag 1/11
torsdag 2/11
fredag 3/11
lørdag 4/11

KLASSIKEREN FYLDER 25: Jens Unmack fortæller om Love Shops "Go!" – sang for sang


 

ANNONCE