Nyhed

IKONISK COMEBACK: *NSYNC annoncerer første nye single – i over 20 år

Efter mere end 20 års musikalsk stilhed genopstår det populære boyband nu med et nyt nummer

Da det hed sig, at et af 90’erne og start 00’ernes mest populære boybands, amerikanske *NSYNC, ville deltage i dette års MTV Video Music Awards prisoverrækkelse, begyndte rygterne at svirre.

Fans håbede at se de fem medlemmer (Justin, Joey, JC, Chris og Lance) genforenet i en episk optræden på scenen, men måtte se sig skuffede, da de kun var der for at overrække en af priserne.

Men nu ser det alligevel ud til, at der var mere til genforeningen end blot en VMA-statuette. For i går annoncerede *NSYNC, at en ny single er på vej – deres første udgivelse i 22 år siden albummet Celebrity fra 2001. Det skriver Pitchfork.


Den nye sang hedder ”Better Place” og er lavet til den kommende animerede film Trolls 3: Sammen igen, som blandt andet har *NSYNC stjerne-afhopperen Justin Timberlake i en af hovedrollerne.

Timberlake udgav sit første soloalbum i 2002. Det blev en massiv succes med flere hits som "Señorita", "Cry me a river" og "Rock your body".

Hans største hit til dato kom dog ironisk nok flere år senere sammen med netop Trolls-filmene, da han i 2016 udgav singlen "Can't stop the feeling". Sangen blev et international megahit og er i skrivende stund blevet streamet over en milliard gange på Spotify. 


*NSYNCs musikalske bidrag til den nye film Trolls 3 udkommer fredag den 29. september. Boybandet har dog allerede postet en lille teaser på deres officielle YouTube-kanal.

Sidst GAFFA anmeldte *NSYNC var netop med deres 22 år gamle album Celebrity. Anmelder Gethe Rask Ohlsen kvitterede med fire stjerner til pop-drengene:


”Hele verden ved det, og alligevel sætter den populære gruppe en fed streg under sin egen status som popguder med udgivelsen af Celebrity,” lød vurderingen blandt andet i anmeldelsen.  

EKSKLUSIVT TIMBERLAKE-INTERVIEW: "Jeg sætter en stor ære i at være den person, jeg er"

ANNONCE