Nyhed

MUSIKALSK FØRSTEHJÆLP: First Aid Kit giver dansk koncert - i intime rammer

Det bliver nedbarberet og nærværende når den svenske countrypop-duo besøger København til november

First Aid Kit har for længst markeret sig som et kendt og elsket live-navn både i Danmark og resten af verden. Så sent som i juni spillede duoen en, ifølge GAFFA, stærk, femstjernet koncert på NorthSides Astra-scene:

”Det var også som om, at søstrenes vokalharmonier blev bedre og bedre, efterhånden som deres stemmer blev varmet op. At der skete quirky ting undervejs – såsom at Klara var lige ved at snuble på vej ned af et af scenens plateauer – gjorde kun oplevelsen bedre og mere autentisk. Det er også utænkeligt, at der findes en situation, som et smil fra en af de to søstre ikke kan redde,” skrev anmelder Nicholai Friis Pedersen blandt andet.

Nu har danske fans mulighed for at opleve First Aid Kit endnu engang, når de drager på deres eksklusive turné med titlen ”Visions of the Past – An Intimate Evening with First Aid Kit.” På turen gør duoen stop i Store Vega den 27. november, og ifølge en pressemeddelelse er der lagt op til en helt særlig aften.


Koncerten består af fire musikere, som fremfører First Aid Kits sange i ”akustiske, nedbarberede og nærværende udgaver i intime rammer, hvor der gives ekstra plads til de gyldne melodier og søstrene Johanna og Klara Söderbergs melankolske og sødmefulde vokalharmoner,” lyder beskrivelsen i pressemeddelelsen.

First Aid Kit brød igennem tilbage i 2008, da de som teenagere postede et cover af et Fleet Foxes-nummer på den sociale netværksside MySpace. Sidenhen er det blevet til fem studiealbum, fire ep’er samt en række topplaceringer på de internationale hitlister.

I 2021 udgav First Aid Kit desuden et live-hyldestalbum til afdøde Leonard Cohen. Albummet modtog fire stjerner af GAFFAs Espen Strunk under titlen Smagfuld hyldestkoncert for den afdøde stormester.


Billetsalget til koncerten i Store Vega starter nu på fredag den 29. september klokken 10 via Billetlugen.

First Aid Kit – Mellem smukke ruiner og livets realiteter

ANNONCE