Nyhed

Oplev First Aid Kit i ekstravagante omgivelser

Søsterduoen vil præsentere nyt kommende album i Operaen i København

Tidligt næste år vil de svenske søstre Johanna og Klara Söderberg indtage scenen i Operaen i København, fortæller en pressemeddelelse. Koncerten vil finde sted den 12. februar 2023, og her vil duoens kommende album Palomino blive udfoldet. Albummet udkommer senere dette efterår.

De to søstre begyndte deres musikalske karriere i deres tidlige teenageår og har igennem de seneste 15 år fået en masse erfaring med i bagagen under kunstnernavnet First Aid Kit.

Tilbage i 2008 delte First Aid Kit et cover af Fleet Foxes-nummeret ”Tiger Mountain Peasant Song” på YouTube, hvilket blev starten på deres rejse. Siden begyndte søstrene at udgive album i 2010, og det var albummet Stay Gold fra 2014, der sikrede dem et internationalt gennembrud, hvor nummeret ”My Silver Lining” har fået flere hundrede millioner streams.


Ud over at have udgivet adskillige covernumre har duoen også udgivet fem album og indtaget scener som Store Vega og Orange Scene. Og nu er det så blevet tid til at give koncert i Operaen i København. Det er ikke første gang, at Operaen danner ramme om rytmiske koncerter. I 2017 gav Bob Dylan eksempelvis en kritikerrost koncert i bygningen, og i efteråret 2021 lagde de britiske rocklegender i Jethro Tull vejen forbi. 

I starten af sommeren optrådte First Aid Kit til tredages-festivalen Syd For Solen i Søndermarken på Frederiksberg.

Billetsalget starter den 9. september kl. 10 med priser fra 400 kr. og billetter kan købes HER.

LÆS OGSÅ: First Aid Kit udgiver hyldest til afdødt indie-ikon

ANNONCE