Nyhed

SÅ ER DET AFSLØRET: Usher spiller til næste års Super Bowl

Usher overtager stafetten fra Rihanna, når han indtager pauseshowsscenen til februar

I går blev det endelig afsløret, hvem der skal spille til næste års Super Bowl-event, når det finder sted den 11. februar 2024.

Valget er landet på den 44-årige R&B-sanger Usher, som således følger i fodsporene på sidste års hovednavn, Rihanna, samt en række andre stjerner såsom Michael Jackson, Prince, Madonna, Janet Jackson og Beyonce

I et nyligt interview med den newzealandske radio DJ, Zane Lowe, satte Usher ord på, hvordan det føles at skulle optræde til det ikoniske pauseshow:


”Jeg er blevet spurgt mange gange, ’Hvilke milepæle eller ting betyder mest for dig?’ Naturligvis at optræde, men at være i stand til at optræde på den scene fordi så mange fantastiske kunstnere har prydet den og gjort et fantastisk stykke arbejde. Selvfølgelig starter besættelsen dér, men mand – selve spændingen ved det øjeblik og også at kunne nyde øjeblikket. Du husker den første gang, du hørte din plade i radioen. Sådan føles det her for mig,” fortalte Usher i interviewet ifølge Pitchfork.

I samme interview afslørede Usher også, at han udgiver sit nye album Coming Home samme dag, som han træder op på scenen til sit Super Bowl-show. 

Albummet bliver Ushers første udgivelse i otte år siden 2016-albummet Hard II Love - et album, der blandt andet modtog fem stjerner af GAFFAs anmelder Peter T. Aagaard.


I 2004 udgav Usher albummet Confessions, som cementerede ham som en af 00'ernes helt store stjerner med hits som "Burn," "My Boo" og "Yeah!" - sidstnævnte er i skrivende stund blevet streamet over en milliard gange på Spotify. 

Sidst Usher gav dansk koncert var i 2015, hvor han indtog Forum i København. GAFFAs anmelder Sohail Hassan var begejstret og kvitterede seks stjerner, samt konklusionen:

"The UR Experience var en oplevelse ud over det sædvanlige, med en Usher i topform og en imponerende række af hits, der gav én lyst til at gå hjem og straks lave en opdateret Usher-playliste. Og ikke mindst et show, der var så vildt, at det føltes, som om man var blevet suget ind og havde tilbragt to timer i en af hans musikvideoer. Usher er kun blevet bedre med årene, og på intet tidspunkt tabte han pusten eller lød rusten. Han var til gengæld gennemblødt af sved det meste af koncerten. En koncert, man er glad for at man fik lov at opleve og sent vil glemme."


FØR SLAGET NATTEN TIL MANDAG: De fem mest mindeværdige Super Bowl halftime shows

ANNONCE