Nyhed

Spotify snart klar med abonnement på HiFi-kvalitet

Tabsfri lyd har været en ambition for Spotify siden 2021, men nu skulle det blive en realitet

Reddit-brugeren u/Hypixely har tjekket Spotifys kode igennem, og ifølge onlinemediet The Verge, indeholder den detaljer om deres kommende Supermium-niveau, der skulle kunne levere 24-bit tabsfri audio, og ikke mindst muligheden for AI-genererede playlister.

Vi skal tilbage til juni i år, for at finde den sidste omtale af det nye niveau hos Spotify, hvor onlinemediet Bloombert kunne fortælle om det nye navn til niveauet.

Men nu mener u/Hypixely så at kunne se henvisninger i koden til den tabsfri lyd som værende ’uden tab eller forsinkelser’.


Koden skulle også nævne avancerede værktøjer til at blande musik med, så brugeren skulle kunne tilpasse rækkefølgen af musik i spillelisten ved f.eks. taktslag i minuttet, så der kommer en mere glidende overgang mellem musiknumrene.

Prisen skulle også være noget af det u/Hypixely har fundet informationer om. Supremium skulle få en pris på 19.99 dollars om måneden, men det kan naturligvis blot være et midlertidigt beløb, der ændrer sig når Supremium lanceres endeligt.

Præcist hvornår Supremium så bliver tilgængeligt for brugerne forlyder der endnu ikke noget om.


LÆS OGSÅ: Boses nye soundbar udfordrer Sonos

ANNONCE