Nyhed

FOLKETS FESTIVAL: Dreamers' Circus fejrer nordisk folkemusik

Vega blænder op for en hel dag i folkemusikkens tegn i begyndelsen af maj

Den dansk-svenske trio Dreamers' Circus har over en længere periode drømt om at lave en en-dagsfestival for at fejre nordisk folkemusik. Derfor er trioen gået sammen med spillestedet Vega og sammen har de dannet Folkets Festival. Festivalen kommer til at foregå i Vega den 4. maj. 

Til festivalen vil man selvfølgelig kunne opleve Dreamers’ Circus - foruden de finske maestroer Frigg og dansekollektivet Nordisk Dans. Der vil løbende blive føjet flere navne til programmet.

Dreamers’ Circus startede i 2009, hvor de spillede deres første koncert. De har lige siden lavet musik , som holder den danske folkemusiktradition i hævd. Deres debutalbum udkom i 2013, hvor de i den anledning fik fire stjerner af vores anmelder.


”Bortset fra det lyder det nu mest bare som om, at trioen Dreamers' Circus rent faktisk kan lide at spille den traditionelle, håndspillede musik, de diverterer med på debutalbummet. Kort fortalt handler det om instrumental folkemusik med klassiske undertoner, båret af instrumenter som violin, harmonika, cittern og flygel,” lød det i anmeldelsen.

Sidste gang, GAFFA oplevede Dreamers’ Circus live var på Global i København i 2017, hvor de efter sigende leverede en femstjernet koncert.

”En lysende koncert, der talte til alle sanser. Veltilberedt som en udsøgt middag med mange retter, der hver især komplimenterer hinanden forbilledligt. Men også uden den vildskab, der utvivlsomt kommer, når bandet bliver ældre og er rede til at smide alle tøjler over bord. Alligevel er de fem stjerner i den grad fortjent,” hed det i anmeldelsen.


DREAMERS' CIRCUS: Når toppen af dansk folk viser niveauet


ANNONCE