Nyhed

Grøn åbner for billetsalg med et Rahim-brag

Gør klar til at møde den store mand til Grøns koncerter i hele landet

Rahim - den store mand - har allerede annonceret, at han overtager sommeren igen i år, men nu gør han klar til en helt ny debut: Han drager nemlig på turné med Grøn. Rahim udtaler i en pressemeddelelse, at han glæder sig til at blive en del af Grøn-familien:

Jeg tror, jeg kommer til at ødelægge festen... altså smadre den. Med eksistentiel passion. Jeg har drømt om Grøn-scenen, siden jeg samlede pant til festen som barn.

Med hits som “Stor Mand”, “Mucki Bar” og senest “Bellevue” er sommerens Grøn-koncerter altså sikret Rahim-passion i stor stil. “Bellevue” har ifølge hitlisten.nu ligget nummer 1, siden den kom ud i slutningen af februar - hvilket altså vil sige, at den lige nu netop runder femte uge på hitlisten.


Tilbage i december udkom bogen Stor mand: To år med Tobias Rahim af GAFFAs nyhedsredaktør Espen Strunk. Bogen skildrer Rahims vilde rejse de sidste to år og forfatteren har udtalt om bogen:

“Rahim taler direkte ind i nogle centrale temaer i tiden, og han gør det på en forfriskende streetwise og dejligt politisk ukorrekt måde. Det synes jeg er interessant at forsøge at beskrive.”

Udover Grøn-koncerterne har Rahim allerede offentliggjort en række festivalkoncerter hen over sommeren. Rahim vil blandet andet lægge vejen forbi Thy Rock, Rock i Byparken i Vejle og Hede Rytmer i Silkeborg til sommer.


Hvis du er en af dem, der bare skal opleve Rahim på Grøn, så er der link til billetter og yderligere information om Grøn 2024 på groenkoncert.dk.

Turnéplan for Grøn 2024:  
18. juli: Tårnby
19. juli: Kolding
20. juli: Aarhus
21. juli: Aalborg
25. juli: Esbjerg
26. juli: Odense
27. juli: Næstved
28. juli: Valby

Stiv pik og sjælen tilbage


ANNONCE