Nyhed

Jelling Musikfestival fuldender programmet - tilføjer skotsk hovednavn

I alt tyve navne er netop føjet til plakaten for sommerens første store festival

I december blev det offentliggjort, at den canadiske sangerinde Nelly Furtado skal spille til dette års Jelling Musikestival. Herefter har der været yderligere annonceringer af flere omgange - blandt andet i januar, hvor det blev offentliggjort, at Aqua skal spille deres eneste festivalkoncert på Jelling, og igen for et par uger siden, hvor svenske Loreen var blandt en række tilføjelser til programmet.

I dag har festivalen så offentliggjort de sidste tyve navne til forsommerens program - inklusive et internationalt hovednavn i skikkelse af skotske Travis. Du kan se alle de nye navne nederst i artiklen. Koncerten på Jelling bliver Travis' første herhjemme i hele elleve år, og hos festivalen er man forventeligt nok entusiastiske omkring booking:

”Vi er enormt glade for at have fået Travis til Jelling Musikfestival. De er et vanvittigt godt liveorkester, og deres håndspillede, varme lyd og klassiske sangskrivning har mange af de kvaliteter, som vi har tradition for at have på musikprogrammet i Jelling. Og så har de selvfølgelig nogle kæmpestore hits, som alle kan synge med på”, lyder det fra programansvarlig Gaute Niemann i en pressemeddelelse.


Sidst, Travis kunne opleves herhjemme, var i november 2013, hvor de gæstede Amager Bio i København. Blandt dagens øvrige tilføjelser til Jelling-programmet er Magtens Korridorer, Medina, Tessa og dansktop-fænomenet Kandis.

Her er alle dagens tilføjelser
Travis
Medina
Magtens Korridorer
Queen Machine
Tessa
TopGunn
Oh Land
Ankerstjerne
Peter Sommer Alene Med Palle I Verden
Sømændene
Kandis
Specktors
Skinz
Laid Back
Uro
Ameli Dot
Sebastian Wolff
Kongernes DJ: Gorm – DJ Adam Bak
Nyborg FM
Tak Rocks Udvalgte: Junkyard Drive

Jelling Musikfestival klar med 44 navne - inklusiv dobbelt Eurovision-vinder


ANNONCE