Nyhed

NEDTÆLLING TIL SPOT: Se livesession med Rigmor her

Rigmor gør klar til Spot Festival med livesession som kan ses lige her

Nu er der er ikke lang tid til, at Spot Festival løber af stablen. Et af de navne, der skal spille til festivalen, er bandet Rigmor, som er i fuld gang med at øve op til koncerten. Hvilket de også viser på deres nyeste livesession, som har videopremiere idag. Du kan se videoen nederst i artiklen.

Livesessionen er til sangen ”En drøm” fra deres nyeste album Vælter vi mørket. Sangen blev skabt efter et ophold i et hjemsøgt sommerhus, og bag videoen står Hannah Coff.

”’En drøm’ kom til verden i februar 2023, mens vi var på skriveophold i et gammelt sommerhus, der virkede rigtig hyggeligt, men som endte med at være ret spooky. Der skete mange mærkelige ting i løbet af ugen – som fodtrin fra overetagen, og døre, der smækkede, selvom der ikke var gennemtræk. Senere fandt vi ud af, at den tidligere ejer var død i sommerhuset,” fortæller Rigmor i en pressemeddelelse og tilføjer:


”Sangen kan handle om alle slags ting, der hjemsøger os. Gamle forhold eller situationer, hvor vi ville ønske, vi havde handlet anderledes. Hannahs visuals lægger sig som et slør over virkeligheden, så vi måske kan få lov til at drømme os lidt væk fra spøgelserne.”

Vælter vi mørket fik en femstjernet anmeldelse her hos GAFFA, under overskriften: ”Som et varmt indie-kram

”Der er på en og samme tid noget super originalt over Rigmor og samtidig noget nostalgisk og støvet. Det er intelligent musik, hvor der er tænkt over hver detalje og krølle, men samtidig rummer Rigmor også et strejf garage-rock. Det er svævende og drømmende, men også umiddelbart og tilgængeligt. Sol og mørke på en og samme tid,” hed det i anmeldelsen.


Se videoen her: 

 


RIGMOR: "Det var som om hele universet var der fra første tone"

ANNONCE