Nyhed

Ny Sonos-app samler tjenester, indhold og styring på startsiden

Den nye app lover at sætte lytteren i førersædet og give en bedre brugeroplevelse

De af os, der har et eller flere Sonos-produkter, kender rigtig godt Sonos-app’en. Men nu har firmaet bag redesignet den, og lovet at det nye design giver en bedre streamingoplevelse med mulighed for at organisere playlister, stationer, albums og meget mere fra over 100 forskellige tjenester.

Sonos fortæller i en pressemeddelelse at det ikke længere er nødvendigt at springe mellem forskellige faner for at styre systemet eller vælge stationer og playlister, samt at den nye app understøtter alle eksisterende S2-produkter.

App’en kommer sammen med en software opdatering til S2 via en nye web app d. 7. maj. Sonos fremhæver, at der nu kommer en lang række valgmuligheder for at designe startsiden så den afspejler brugerens egen musiksmag, og at søgefeltet – hvor du kan finde en artist, sang, podcast eller lydbog i dine streamingapps, altid er på startsiden.


Endelig skulle der også være kommet en forbedret stemmestyring, en let oversigt over hvad der afspilles på alle dine forskellige produkter og naturligvis justering af lydstyrken fra hvor som helst i app’en.

LÆS OGSÅ: Sonys nye soundbars lover biograflyd hjemme i stuen

ANNONCE