Nyhed

SOM EN STEN: Hør helt ny sang fra Albin Lee Meldau

Hvis man har lyst kan man også høre den nye single live i sommerlandsskabet

I juli 2022 udgav svenske Albin Lee Meldau singlen ”Josefin,” som i skrivende stund har over 65 millioner streams på Spotify. Idag er han klar med den nye sang ”Sinking Like a Stone,” som kan høres under artiklen her.

“Denne sang er om at gå fra hinanden, og at føle man synker som en sten,” fortæller Meldau i en pressemeddelelse.

Albin Lee Meldau har førhen brugt sin heftige soul-stemme som forsanger i bandet The Magnolia, men i 2016 udgav han sin første solo-ep. I 2018 udgav han sit debutalbum About You, som fik tre stjerner af GAFFA.


”’Lou Lou’ virker lovende med et besnærende omkvæd, men igen drukner Meldau lidt i for store armbevægelser og en produktion, der bare vil alt for meget på samme tid. Og det er nok det, der spænder ben for Albin Lee Meldau på About You: Han er for ivrig og vil for meget på samme tid. Han vil SÅ gerne vise, at han kan være old-school i ny indpakning. Less is more, Albin,” lød det i anmeldelsen.

Sidste gang, GAFFA oplevede Meldau live, var på Roskilde Festival i 2018, hvor han spillede på Rising-scenen. Ifølge GAFFAs udsendte var koncerten en femstjernet oplevelse.

”Hans talent og levering er så overlegen, at hans æstetik som dvasket kontormus egentlig ikke gør så meget. Han er et produkt af tidligere tider, men samtidig helt sin egen, og det er ikke det nemmeste i verden. ‘Same Boat’ og ’6th Street’ lukker og slukker det, der i sin kerne var en formfuldendt eksekveret koncert uden slinger i valsen, som fik fat i festivalen, når først musikken rullede. Resten er en smagssag,” hed det i anmeldelsen.


I løbet af sommeren kan man finde ham på en række europæiske scener - der er dog endnu ikke en udmelding om, at han kommer forbi Danmark.

Fin og skrøbelig ep fra svenske Albin Lee Meldau


ANNONCE