Nyhed

TYVE ÅR EFTER: Interpol kommer til Danmark

New York-trioen spiller deres andet album i fuld længde når de besøger landet til oktober

Der er efterhånden gået 22 år, siden New York-trioen Interpol albumdebuterede med Turn on the Bright Lights - et album, som de fejrede femten års jubilæum for i blandt andet DRs Koncerthus i 2017.

Nu kommer Interpol så tilbage til Danmark og Koncerthuset for at fejre endnu et albumjubilæum - nemlig for deres andet album Antics, som udkom i 2004. De spiller albummet i sin fulde længde, når de kommer til København den 20. oktober, og billetsalget går i gang på fredag den 26. april klokken 10.00 via Koncerthusets hjemmeside.

Interpols guitarist Daniel Kessler på scenen i Tap1, København, november 2018. Foto: Mathias Bak Larsen
Interpols guitarist Daniel Kessler på scenen i Tap1, København, november 2018. Foto: Mathias Bak Larsen


Interpol har siden 2010 bestået af kernemedlemmerne Daniel Kessler på guitar, Samuel Fogarino på trommer og forsanger Paul Banks. Fogarino kom med, da den oprindelige trommeslager Greg Drudy forlod bandet tilbage i 2000, mens bassisten Carlos Dengler forlod gruppen i 2010.

Interpol var senest albumaktuelle i 2022, hvor de udgav deres syvende studiealbum The Other Side of
Make-Believe. "Sangene glider sammen som røgen i en sleazy natklub, og selv efter grundig gennemlytning er det svært at skelne numrene fra hinanden," noterede vores anmelder i sin trestjernede vurdering af udspillet.

Super-indie-gruppes kosmiske americana føles universel


ANNONCE