Nyhed

VELVOKSEN WELTSCHMERZ: Falderebet annoncerer nyt album - hør single her

Det københavnske postpunkband varsler nyt album med bidsk single i kølvandet på turné med Magtens Korridorer

Efter en række album med det stilsikre americana-rockband The Reptones op gennem 10'erne har den eksilerede horsensianer Bo Bech Arvin i dette årti markeret sig med det dansksprogede postpunk-band Falderebet. 

I '23 udgav bandet deres andet album En dans på roser, og i december samme år tog de på tur rundt i landet som opvarmning for Magtens Korridorer. I det umiddelbare kølvand heraf drog Falderebet på turné i eget navn - og nu kan de så annoncere deres tredje studiealbum Solen står op, som udkommer 3. maj. Udgivelsen markeres med en releasekoncert på Hotel Cecil på udgivelsesdagen.

"Falderebets udtryk er potent, melodiøst og insisterende – en musikalsk eksponent for ’Nordic Noir’ med udgangspunkt i ’Støjpop’ og inspireret af den nye bølge af post-punk fra Stuttgart. I front står sanger og sangskriver Bo Bech Arvin med et personligt tekstunivers på dansk, der kredser om de eksistentielle kriser og udfordringer, der ofte rammer det enkelte menneske i det postmoderne samfund," hedder det i en pressemeddelelse i anledning af det nye album.


Hør singleforløberen "Ind i en storm" fra Falderebets kommende album:

Midtvejskrisen malet med post-punk


 

ANNONCE