Nyhed

VILD GUD: Nick Cave & The Bad Seeds annoncerer dansk ekstrakoncert

Nøjagtig en måned efter annonceringen af efterårets danske koncert har Cave føjet ekstra datoer til turnéplanen

Det er lige præcis en måned siden, Nick Cave & The Bad Seeds annoncerede en større, europæisk turné i anledning af deres kommende album Wild God - inklusive et besøg i Royal Arena den 5. oktober. I dag har det legendariske band så føjet nye datoer til til turnéplanen

Grundet stor efterspørgsel er der tilføjet ekstra koncerter i London, Berlin og Dublin - og minsandten også i København, hvor Cave og kompagni bliver hængende en ekstra dag og giver ekstrakoncert den 6. oktober. Billetter til den netop annoncerede koncert går i gang vie Ticketmaster på fredag den 19. april klokken 10.00.

Det bliver et godt år for fans af Nick Cave & The Bad Seeds. Til august udkommer bandets første album i fem år. I maj kigger bandets mangeårige (og nu forhenværende) guitarist Mick Harvey forbi Loppen i København. Til september giver en anden prominent Bad Seeds-alumne, Blixa Bargeld, to koncerter i København med sit (lige så legendariske) band Einstürzende Neubauten.


Og til oktober kan man altså opleve hovedpersonen selv og den aktuelle inkarnation af The Bad Seeds på scenen i Royal Arena, hvor bandet senest gav en femstjernet koncert i oktober 2017.

NICK CAVE: Inderst inde har jeg altid en følelse af, at alt er fucked

 


ANNONCE