Nyhed

Alt du behøver at vide, før Oasis-billetterne frigives

Skal du købe Oasis-billetter i weekenden? Det her skal du tænke på

Efter dage med spekulationer er det nu bekræftet: Gallagher-brødrene genforenes og tager på Oasis-turné igen. Turnéen, som har fået navnet Oasis Live 25, vil omfatte 14 koncerter i Storbritannien og Irland.

Hvor og hvornår kommer Oasis til at spille?
Kun datoer for koncerter i Storbritannien og Irland er blevet offentliggjort indtil videre. Bandet vil spille fire aftener på Heaton Park i Manchester og fire på Wembley Stadium i London. Derudover bliver der to aftener på Murrayfield Stadium i Edinburgh og to på Principality Stadium i Cardiff. Turnéen afsluttes i Dublin med to koncerter på Croke Park.

Her er de præcise datoer:
4., 5. juli – Cardiff, Principality Stadium
11., 12., 19., 20. juli – Manchester, Heaton Park
25., 26. juli og 2., 3. august – London, Wembley Stadium
8., 9. august – Edinburgh, Murrayfield Stadium
16., 17. august – Dublin, Croke Park.
Bandet har meddelt, at disse datoer vil være de eneste i Europa næste år, men flere kan blive tilføjet, hvis billetterne bliver udsolgt

Hvornår bliver billetterne frigivet?
En forhåndssalg af billetter sker gennem et lotteri, med registrering, der er åben til kl. 20.00 svensk tid onsdag den 28. august. De, der er heldige i lotteriet, vil få information om adgang til billetter fredag morgen. For at deltage i lotteriet, klik her.


Det officielle billetsalg finder sted lørdag den 31. august kl. 10.00 svensk tid for de britiske datoer. Billetterne til Dublin-koncerterne frigives en time tidligere samme dag.

Hvad vil billetterne koste?
Hvor meget billetterne vil koste er endnu ikke bekræftet. Alle priser, inklusive platinum- og VIP-billetter, vil blive offentliggjort torsdag den 29. august.

Hvor mange billetter kan jeg købe?
Hver køber kan maksimalt købe fire billetter.


Hvem kommer til at stå på scenen?
Det er endnu uklart, hvem der vil være en del af bandet, udover de to Gallagher-brødre. Oasis har gennemgået flere medlemsudskiftninger gennem årene.

Hvad mere skal jeg overveje?
Sørg for at være logget ind på din Ticketmaster-konto på forhånd, så du er sikker på, at du har adgang, og dobbelttjek din personlige information og betalingsmuligheder.

Hav en god internetforbindelse, og hold dig til én webbrowser, når du køber billetter. Hvis du åbner flere vinduer eller faner, kan der opstå fejl i systemet, og du risikerer ikke at komme igennem ordentligt. Hvis du havner i en digital kø til billetkøb – opdater ikke siden. Du risikerer at miste din plads i køen.


Al øvrig information finder du på Ticketmasters hjemmeside.

TILBAGEBLIK: Sådan har vi anmeldt Oasis' album gennem årene

ANNONCE