Nyhed

EFTER GROV VOLD OG DØDSTRUSLER: Rapper tilsyneladende løsladt og klar med ny musik

At dømme efter Instagram-opslag er Miklo blevet løsladt og er nu aktuel med nyt album

Den danske rapper, Anders Henckel Johansen, bedre med kendt under kunstnernavnet Miklo er formodentligt blevet løsladt fra fængslet. Den kriminelle rapper, som blandt andet er dømt for grov vold og dødstrusler mod vidner, har nemlig delt et nyt opslag på sin instagram, hvor han angiveligt annoncerer et kommende album.

Opslaget bærer teksten "Honey I'm Home", der uomtvisteligt insinuerer at den unge rapper er på den anden side af tremmerne. 

Det omtalte opslag er en reel, der viser et udsnit af artikler, der blev skrevet om i forbindelse med hans afbrudte samarbejde med Universal samt hans fængselsstraf, som eftersigende skulle have låst den unge rapper inde i flere år. I slutningen kan man høre en lyd bid fra hans kommende album, der bærer titlen Split Personality. 


I marts 2022 blev Miklo dømt for en sag, der involverede grov vold, frihedsberøvelse, trusler og røveri. Dommen faldt netop som rapperens musikkarriere var begyndt at tage rigtig fart. Han modtog tilmed sin første guldplade for singlen "Hvad for noget" - som han skrev, mens han sad i fængsel. 


Den nye musik vil sandsynligvis ikke blive udgivet af det store pladeselskab Universal, som tidligere stod bag rapperens udgivelser. Selskabet afsluttede nemlig deres samarbejde med Miklo efter hans dom. Sidste år talte GAFFA med Universal om det afbrudte samarbejde og udtalte: 

"Det er meget ulykkelige omstændigheder for alle involverede, og vi er derfor blevet enige med artisten om at afbryde samarbejdet omgående." Til gengæld ser det ud til at Miklo allerede har afsonet sin fængselsstraf og er klar til at fortsætte sin musikalske rejse uden Universals hjælp. 

Universal afbryder samarbejdet med dømt rapper efter dødstrusler mod vidner


ANNONCE