Nyhed

GUIDE: Her er augusts mest spændende koncerter, du skal med til

De mest spændende musikoplevelser, du kan se frem til i august måned

Søndag 18.08

  • KRIS - Sophienholm Park

KRIS er ikke bange for at sætte tanker og toner til bagsiden af ungdomslivet. Hver eneste sang er et udklip af alt det, der buldrer rundt inde i ham – og i mange andre unge mennesker - og med legesyge beats sender KRIS sine tanker ud i verden med en original vokal. 
Da Gaffa anmeldte KRIS’ koncert på SPOT-festival i Århus var det med ordene ”Kris ramte hovedet på sømmet på Spot” - læs den her.

Læs mere og køb billet


Torsdag 22.08

  • August Høyen - 18b

Med bevægende singler har August Høyen på kort tid vundet et stort publikum. Med bookinger til blandt andet Roskilde Festival og Syd For Solen, P3’s Uundgåelige samt en debut-EP i ryggen drog han i 2023 på sin første og velbesøgte danmarksturné. 2024 tyder på at blive et mindst lige så spændende år for den unge sangskriver.

Læs mere og køb billet


Lørdag 24.08

  • SILVERA - Rust

Fredag d. 23. august udgiver bandet deres spritnye album ”World Behind Doors” – stærkt produceret af navnkyndige Jacob Hansen. Dagen efter, gæster bandet Rust In Peace i København til et brag af en releasekoncert, hvor deres melodiske og catchy hard rock nok skal få væggene på Rust til at vibrere. 

Læs mere og køb billet


Søndag 25.08

  • Asta Norr - Sophienholm Park

Asta Norr har en stemme og en musikalitet, man ikke ser hver dag. Genrer og rammer er til for at blive brudt, og hun blander ubesværet sin baggrund i klassisk musik og jazz med kærligheden til pop, hiphop og reggaeton. Når Norr kommer til Sophienholm, vil publikum kunne høre hendes lækre vokal i egne sange serveret med et kæmpe musikalsk overskud.

Læs mere og køb billet


Fredag 30.08

  • Suspekt - Refshaleøen

Det vigtigste for de tre proletarer er at komme ud til folket, og derfor skal man som Suspekt-fan selvfølgelig også have muligheden for at opleve dem til en helt særlig sommerkoncert i København, når de indtager Refshaleøen.
- Vi kommer til hovedstaden med et helt spændstigt festorama! Vi har sørget for masser af ståplads, så vi kan få jer alle sammen ned og mose rundt og drikke dejlige shotsrør i sommervarmen, imens vi smider tøjet mellem hinanden!

Læs mere og køb billet


Fredag 30.08

  • Ghost Iris - Hotel Cecil

Ghost Iris er på vej med deres nye EP “M.U.R.K.”, der tager lytteren med på en rejse ned i de mørkeste afkrogninger af den menneskelige psyke. En fortælling, hvor grænsen mellem frelser og tyran forsvinder i skyggen af samfundets kollaps.

Læs mere og køb billet


Se GAFFAs koncertoversigt HER.

 

ANNONCE