Nyhed

HONEY I'M HOME: Hugorm udgiver ny single

Hugorm er klar med tredje single fra deres kommende album

Hugorms tredje studiealbum Drømmehug er hastigt undervejs, men mens vi venter kan vi nu høre gruppens nyeste single "Honey I'm Home". Om sangen skriver frontmand Simon Kvamm på Instagram:

"Ny sang med @hugorm_dk om den goe gamle fredags-buzz. Engang sad man på sin knallert med en klirrende pose på styret og havde den. I dag har man den på vej ind ad sin hoveddør, sigtende mod et glas vin og et kys fra sin honey".

I samme opslag fortæller sangeren også om den nyeste single, at den er stærkt inspireret af sangen "Verdenshumør", som det umage par Peter Sommer og Simon Kvamm, udgav sammen i 2015 under gruppenavnet De Eneste To. Peter Sommer har derfor også delvist skrevet teksten til det nye nummer. 

Ifølge en pressemeddelelse adskiller det kommende album Drømmehug sig fra gruppens tidligere projekter. Hugorm har løsnet taget på det rockede og rå, og træder i stedet ned ad mildere stier. Gruppen garanterer dog en fest, og om albummet fortalte guitarist i bandet Mikkel Gorm dette: "Vi har haft lyst til at skabe musik, der disconnecter hjernen og går direkte i kroppen og sanserne, og som man ganske enkelt ikke kan stå stille til."


Gruppen bestående af Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann, har siden deres debut med EP'en Folk skal bare holde deres kæft haft stor succes, og deres seneste album Tro, Hug og Kærlighed blev krediteret med hele fem stjerner af GAFFAs anmelder. Sidste år vandt samme album også GAFFAs pris for Årets Rockudgivelse i 2023.

I anledning af udgivelsen af deres kommende album kan Hugorm opleves på i nogle af landets største arenaer heriblandt Djursland Bank Arena i Aarhus og Royal Arena i København. Albummet Drømmehug udkommer 11. oktober og indeholder blandt andet numrene "Sådan er det", "Høj sol" og "Flaskehalsen peger på". 

Hør den nye single her:


 

Hugorm kan opleves her:
Torsdag 14/11: Jyske Bank Arena, Odense
Fredag 15/11: Djursland Bank Arena, Aarhus
Lørdag 16/11: AKKC, Aalborg
Fredag 22/11: Royal Arena, København


DRØMMEHUG: Hugorm drager på eksperimenterende rejse på kommende album

ANNONCE