Nyhed

Linkin Park annoncerer mystisk nedtælling – er der en ny forsanger på vej?

Rygterne om ny forsanger eksploderer efter mystisk opslag på sociale medier  

I lørdags (24/08 red.) delte Linkin Park en mystisk 100-timers nedtælling med et link til gruppens officielle hjemmeside. Dette sker midt i rygterne om en ny forsanger i bandet. Tidligere på året fortalte kilder til Billboard, at Linkin Park ledte efter en kvindelig sanger til at stå i front for det genforenede band.

LinkinPark.com viser en YouTube-livestream med den samme nedtælling og en tilhørende livechat fyldt med fanspeklulationer - meget af det i forventning om en meddelelse om en ny sanger, der skal erstatte den afdøde forsanger Chester Bennington, som døde ved selvmord i juli 2017 i en alder af 41.

”Måske en kvindelig sanger. Kig på nogle covers af kvinder; de lyder fantastiske," skrev en bruger i chatten. En anden fan spurgte: ”Hvorfor siger alle at det er Deryck?” – her hentydes der til Sum41 frontmanden Deryck Whibley.


I kommentarfeltet er der mange bud på, hvad der tælles ned til - om det er rygterne om en ny forsanger eller en kommende turné vides endnu ikke. Linkin Parks nedtælling er planlagt til at slutte onsdag den 28. august. Nedtællingen kan ses under artiklen.

Tidligere på året udgav bandet flere hidtil uudgivne numre forud for deres 20-års jubilæumsudgave af bandets album Meteora (2003).

Linkin Park blev dannet i 1996, men slog for alvor igennem med deres anmelderroste album Hybrid Theory (2000), som GAFFAs anmelder gav hele fem stjerner. Desuden har de cementeret sig som succesfuld band med velkendte rocknumre, der fik kommerciel succes og nåede ud til den brede befolkning i 00'erne. Herunder hits såsom:"In the End", "Numb" og "What I've Done". 


Sådan har GAFFA anmeldt Linkin Parks koncerter i Danmark 2007-2012

ANNONCE