Nyhed

LYT: The Killers klar med med ny single

Tyve år efter udgivelsen af deres debutalbum er amerikanske The Killers klar med hyldest til hjembyen Las Vegas

Det amerikanske rockband The Killers har udgivet deres nye single "Bright Lights". Sangen er deres første udgivelse i 2024. Bandet blevet dannet i 2001 i deres hjemby Las Vegas, som samtidig er en væsentlig inspirationskilde for bandet.  

Det er i år 20 år siden bandet udgav deres debutalbum Hot Fuss (2004), der repræsenterer deres store gennembrud med hits som "Mr. Brightside" og "Somebody Told Me". Sidenhen har de udgivet syv studiealbums, tre ep'er og en lang række singler. 

Sidst, GAFFA anmeldte The Killers live var i Royal Arena tilbage i 2018, hvor de høstede fire stjerner. Hør den nye single "Bright Lights" undere artiklen her.


Sidst, The Killers var albumaktuelle, var med Pressure Machine. Den udkom i sommeren 2021 og modtog fem stjerner fra GAFFAs anmelder.

"Flowers fordømmer ikke sit barndomsland på Pressure Machine. I stedet kaster han et stærkt blik på et stykke americana, han ikke musikalsk har betrådt før, med både kærlige og melankolske briller. Det kommer næppe til at brage The Killers ind på hitlisterne, men hvor det på alle måder klæder dem oven på rigtig mange års flakken rundt," lød det blandt andet i den entusiastiske anmeldelse.

 


ANMELDERNE HAR ORDET: Årets 15 bedste album ifølge Adam Bouttai

ANNONCE