Nyhed

Rocklegendes søn sigtet for mord

55-årige Brent Clifford er arresteret for drab på sin kæreste og mistænkt for et andet mord

Et af 1960'ernes mest succesfulde rockbands, amerikanske Creedence Clearwater Revival, endte i en bitter strid om ophavsret og brug af bandnavnet. Nu har gruppens trommeslager, 79-årige Doug Clifford, imidlertid får endnu mere alvorlige ting at tænke på.

Cliffords søn, den 55-årige Brent Clifford, er nemlig blevet anholdt i Californien - anklaget for mordet på sin 48-årige kæreste Patricia Portella-Wright, som blev meldt savnet den 9. august og siden fundet død. 

Brent Clifford er også under mistanke for mordet på en 68-årig bekendt, William Andrews, som er blevet fundet død af et skud i hovedet i den californiske storby Reno.


"Det mandlige offer i den mordsag blev fundet om morgenen søndag den 11. august. Offerets røde Chevrolet Blazer blev fundet i det område, hvor Clifford blev arresteret i Portola," udtaler Placer County Sheriff’s Office ifølge The Independent.

Creedence Clearwater Revival optrådte blandt andet på Woodstock-festivalen og huskes for sange som "Bad Moon Rising," "Have You Ever Seen the Rain" og "Proud Mary".

I '22 udkom et femstjernet livealbum fra bandets storhedstid, optaget live i Londons Royal Albert Hall i 1970.


Et kuriosum fra rockens store glemmebog

ANNONCE