Nyhed

SE: Ella Augusta udgiver livesession

Den blot 18-årige Ella Augusta har netop udgivet sin første livesession efter vild festivalsommer

"Det er næsten storladen gospel, og når omkvæd rammer, stopper tid og sted, og man får bare lov til at sidde med begyndende våde øjne sammen med Ellas velkendte vippefrasering, som jeg er helt vild med", lød det fra GAFFAs anmelder Marie Møller Foged om nummeret "Hvad nu hvis", der optræder på Ella Augustas debut-ep Sytten.

Den spirende sangerinde, har i løbet af sommeren optrådt på adskillige festivaler med nummeret og nu har hun netop udgivet en livesession af sangen.

"Hvad nu hvis" er en sårbar fortælling om savnet til en veninde, og håbet om, at de finder hinanden senere i livet igen, fortæller en pressemeddelelse. Med over 600.000 streaminger og stor succes på mediet TikTok, har sangen nu fået lov at stå alene på i en blottet livesession med kun Ella Augusta og et klaver.

Det er kun et år siden at sangerinden udgav sin debutsingle "Uduelig", som blev startskuddet et år med fuld fart på.


Efter en udgivelse af sin første ep, et samarbejde med Benjamin Hav på hittet "Første dag" og en turné med Pil, er Ella Augusta for alvor trådt ind på den danske musikscene. Derudover har hun haft en travl festivalsommer, hvor hun blandt andet gjorde debut på både Roskilde Festival og Smukfest.  

I løbet af efteråret drager Ella Augusta ud på sin første headlinerturné, hvor hun blandt andet kan opleves på HeadQuarters i Aarhus og Hotel Cecil i København.

Hør livesessionen her:


Du kan opleve Ella Augusta på hendes efterårsturne her:
22.10.24 Hotel Cecil, København
23.10.24 HeadQuarters, Aarhus
22.11.24 Badeanstalten, Slagelse
23.11.24 Bygningen, Vejle
04.12.24 Gimle, Roskilde
05.12.24 Volume Village, Aarhus
06.12.24 Scene 7, Herning
07.12.24 Musikkens hus, Aalborg
10.12.24 Lille Vega, København
11.12.24 Posten, Odense
ANNONCE