Nyhed

SLUK SKÆRMEN: 17-årig sangskriver frigiver single med budskab

Efter samarbejde med Benjamin Hav er Ella Augusta klar med en sang med et vigtigt tema

Tilbage i oktober kunne bare 17-årige Ella Augusta opleves i duet med Benjamin Hav i radiohittet “Første dag.” Duoen indtog også scenen på Royal Arena og Ceres Arena under Benjamin Havs “Big Show”-turné, hvilket kulminerede i en mindeværdig optræden på TV2's De største øjeblikke.

Nu træder Ella Augusta så ind i rampelyset alene med sin anden officielle single, “Internetsangen”. På singlen reflekterer den unge sangskriver over smartphones' omnipræsenthed og den konstante lokkende onlineverden i nutidens unges liv - og kontemplerer muligheden af at trække stikket fra den digitale verden.

I "Internetsangen" udforsker Ella Augusta udfordringerne ved at være overdrevent forbundet og lader sig inspirere af egne erfaringer med at tilbringe timevis foran skærme, forlyder det i en pressemeddelelse i anledning af udgivelsen:

"Jeg skrev 'Internetsangen’ for at huske mig selv på, at jeg skal lægge telefonen fra mig engang imellem. Når jeg er sammen med mine venner, og vi hygger til en film eller en middag, så sidder vi alle på vores mobiler og er ikke rigtigt sammen, fordi vi skriver med andre, eller tager fotos af dét vi laver. Så jeg legede ligesom med tanken om, hvad der mon ville ske, hvis internettet gik ned", fortæller Ella Augusta.  


Hør den nye single nedenfor:

 


BENJAMIN HAV-INTERVIEW: Et alvorligt legebarn på egne ben

ANNONCE