Nyhed

Shawn Mendes gør comeback - se albumtrailer her

Den 25-årige sanger og sangskriver har annonceret den forestående udgivelse af sit femte studiealbum

Lyt til artiklen

00:00 /

Efter fire år uden nye udgivelser og en aflyst turné i 2022, vender Shawn Mendes tilbage med det selvbetitlede album Shawn. Albummet udkommer den 18. oktober og er Mendes' femte studiealbum.

I et dybfølt opslag på Instagram afslører det unge canadiske musiktalent åbenhjertigt, at de sidste par år har været svære for ham. Han fortæller blandt andet, at han for blot to år siden følte, at han ikke længere anede, hvem han selv var.

Allerede ved udgivelsen af Mendes' tredje album i 2018, vurderede GAFFAs anmelder, at Shawn Mendes bar præg af at den unge stjerne manglede at finde selv i pop-branchen. Udfordringen med at finde sig selv musikalsk medførte, som Mendes skriver i opslaget, at han ”for et år siden ikke engang kunne træde ind i et studie uden at gå i panik.”


Ord, der taler direkte ind i nutidens ånd med øget fokus på særligt unges mentale helbred. Sangteksterne på det kommende album er, ifølge opslaget, baseret på indre rejser og oplevelser, som Mendes håber vil give lytterne varme og jordforbindelse.

I en pressemeddelelse beskriver han desuden albummets sange om selvdialoger, og han lover i den forbindelse, at albummet er hans mest intime og lyriske værk til dato.

De første singler fra albummet er ”Why Why Why” og ”Isn’t That Enough”. De udkommer den 8. august, hvilket iøvrigt er Shawn Mendes' 26-års fødselsdag. Samtidig med annonceringen har Mendes delt en albumtrailer, hvor natur, socialt samvær og roligt akustisk guitarspil er i fokus, og skaber følelsen af den jordbundethed, han fremhæver i Instagram-opslaget.


Lokal helt vender hjem til Aarhus Festuge

ANNONCE