Nyhed

Tidligere X Factor-finalist udgiver klaverballade om ensomhed

Singlen leder op til kommende debut-ep fra den dansk-færøske 2022-finalist

Der er sket meget, siden den danske-færøske Tina Mellem i 2022 sang sig hele vejen til finalen i X FactorI juni måned dedikerede hun en single til sin lillesøster, "Nogle ting de varer kun en stund", som handler om at nyde stunderne, mens de er der.

Til september udgiver Tina Mellem sin debut-EP, hvorfra "Du er ik' alene" er seneste single. Den udkommer idag ig kan høres under artiklen. Om historien bag sin nye single, fortæller Mellem i en pressemeddelelse:

– "Jeg ved, hvor hårdt det kan være at føle sig ensom. Det er nemlig en følelse, jeg selv har oplevet. Men jeg har også oplevet den lettelse, det er at sige fra. Alle mennesker har brug for at føle sig set og hørt, og selv om det kan være svært at sige fra, er det enormt vigtigt, for når vi siger fra, gør vi plads til andre, og så er ensomhed ikke længere noget, der skiller os ad, men noget der knytter os sammen."


Tinas musikalske eventyr trækker tråde til især singer/songwriter-stilen og nærværende dansk pop, og sangskrivningen baseres på hendes tanker om livet, livets grundlag og menneskers store værdi – og med musikken ønsker hun at bringe det positive frem i mennesker, hedder det i pressematerialet. 

Tina Mellem har efter sin X Factor-deltagelse udgivet fire singler samt skrevet sange med andre artister såsom Kwamie Liv og Thomas Buttenschøn. Derudover varmede hun op for Vilma på Hotel Cecil i efteråret 2023.


X FACTOR 2025: Nu er værten til næste sæson fundet

ANNONCE