Nyhed

Tidligere X Factor-finalist dedikerer ny sang til sin lillesøster

Der er sket meget siden X Factor-eventyret sluttede

Dansk-færøske Tina Mellem blev for alvor kendt i mange danske hjem, da hun i 2022 var med i X Factor, og endte i finalen i selskab med Kári og Mads Moldt. Sidstnævnte løb med sejren, men siden da har Tina Mellem fortsat sin musikalske rejse, og udgiver i dag singlen "Nogle ting de varer kun en stund", som handler om at nyde stunderne, mens de er der.

Sangen er en forløber til Tina Mellems ep Tanker, som udkommer senere i år. "Nogle ting de varer kun en stund" er skrevet til Tina Mellems lillesøster, som også selv synger med på sangen. 

"Jeg skrev den en nat nogle få dage inden, jeg i 2022 flyttede til Danmark. Min lillesøster var så ked af, at jeg skulle flytte, så hun lå og græd inde hos mig, indtil hun faldt i søvn. Det sårede mig så meget at se hende så ked af det, så jeg skrev denne sang til hende", siger Tina Mellem i en pressemeddelelse. 

Tina Mellem har tidligere udgivet tre singler, og har derudover skrevet musik med andre artister som blandt andet Kwamie Liv og Thomas Buttenschøn. Hun har også varmet op for VilmaHotel Cecil.

Hør selv "Nogle ting de varer kun en stund" nedenfor.


LÆS OGSÅ: X FACTOR 2025: Nu er værten til næste sæson fundet

 


ANNONCE