Nyhed

FREMMED I EGEN KROP: Pete Doherty kommer til Danmark med ny film

The Libertines-sangeren giver akustisk minikoncert ved visning af dokumentarfilm i København til marts

Efter ti års forberedelser er Pete Doherty aktuel med dokumentarfilmen Pete Doherty: Stanger in my Own Skin. Filmen er instrueret af Dohertys partner Kate de Vidas, som har brugt ti år på at indsamle omkring 200 timers optagelser, som siden er blevet destilleret ned til en færdig film om Doherty og hans vilde liv.

Filmen skildrer Dohertys liv på både godt og ondt, hvor han blandt andet kommer ind på hvordan de hårde stoffer har fulgt ham gennem tiden. Filmen blev udgivet sidste år, med visninger i blandt andet Storbritaninen, Australien og Sverige, og nu bliver den vist i Danmark.

Og ikke nok med det. Når Bremen Teater i København danner ramme om en særvisning af filmen den 18. marts, bliver det med deltagelse af hovedpersonen selv. Efter visningen af Peter Doherty: Stanger in my Own Skin giver Doherty en akustisk minikoncert.


Pete Doherty er blandt andet kendt fra bandet The Libertines, som brød igennem i starten af 00’erne og er kendt for sange som ”What a Waster” og ”Don’t Look Back Into The Sun”.

Efterfølgende startede han sin solokarriere. Udover musikken er Doherty også blevet berygtet for sit stofmisbrug, som gjorde at han kom for sent til flere af sine egne koncerter, eller helt blev nødt til at aflyse dem.

Arrangementet i Købehavn løber af stablen den 18. marts kl 20.00 i Bremen Teater. Det koster 185 kroner at deltage og billetterne kan købes her.


Stort interview hjemme hos Peter Doherty: Glimt af håb for mørkets sanger

ANNONCE