Nyhed

Peter Doherty udskyder dansk koncert

GAFFA.dk - Alt om musik

Den britiske rockmusiker Peter Doherty, der blandt andet er kendt fra The Libertines og Babyshambles, offentliggjorde tilbage i august, at han ville komme forbi Aarhus på torsdag den 23. november, men denne koncert er nu blevet udskudt.

Da GAFFA offentliggjorde nyheden om Dohertys danske visit, var det blandt andet med ordene:

”Sidste gang han varslede dansk visit blev koncerten aflyst i sidste øjeblik, begrundet med, at ’Peter har tabt sit pas og kan ikke nå at få et nyt.’ Således krydser vi naturligvis fingre for, at Peter får styr på sine respektive ejendele, så vi kan få lov til at opleve den excentriske kunstner i fuld flor.”


Vi har åbenbart ikke krydset fingrene hårdt nok, for nu meddeler Train, at koncerten er blevet udskudt. Udskydelsen skyldes helbredsårsager, og fra Dohertys agent lyder det:

”Vi er kede af at fortælle, at vi efter lægeligt råd bliver nødt til at udsætte den skandinaviske turné. Peter Doherty har en alvorlig brystinfektion og gennemgår flere tests. Han er i øjeblikket ikke i stand til at rejse eller optræde.”

Denne gang må vi tage vores fingerkrydsning lidt mere alvorligt, når vi krydser fingre for, at Doherty snart får det bedre og får sat en ny dato.


Billetter refunderes, hvor de er købt.

ANNONCE