Nyhed

Han har skrevet hits til Lamin og Blæst. Nu er han tilbage med egen musik efter to års pause

"Det er også en sang om at tænke 'fuck det' og give slip på usikkerheden"

Efter to års pause er manden bag Dusin klar til at lave mere musik. Dette beviste han i starten af januar da han udgav singlen ”Når det brænder”, og i dag er han så klar med mere ny musik. Den nye single hedder ”Paradise” og kan høres under artiklen.

Manden bag Dusin er Jesper Nohrstedt, som startede sin musikkarriere i X Factor, hvor han nåede til finalen og endte på en flot tredje plads.

Et par år efter deltog han også i årets danske Melodi Grand Prix, med sangen ”Take Our Hearts”. Han nåede at få en andenplads, og kunne derfor kun se til da Soluna Samay floppede til Eurovision med sangen ”Should've Known Better”.


I 2017 slog Nohrstedt sig sammen med producer Mads Vadsager og dannede Dusin. Og i 2020 udkom deres debutalbum Ærlige Løgne, som modtog fem stjerner fra GAFFA.

Efter minialbummet Intermezzo besluttede Nohrstedt sig for at holde pause med Dusin, i hvert fald ud ad til. Han nåede at holde en to års pause, hvor han lavede musik til både Blæst og Lamin, og sig selv.

”Paradise er et af de seneste numre vi har lavet til albummet og er virkelig spækket med energi. Den handler om at føle sig usikker – både fordi man fortæller det til sig selv, men også fordi man bliver fortalt det af andre. Men det er også en sang om at tænke ”fuck det” og give slip på usikkerheden," siger Nohrstedt i en pressemeddelelse, og tilføjer:


"For den bor i os alle, og sådan er det bare – og det er ok, så længe man husker på give slip." 

 


Ungdommelig melankoli forklædt som voksen

ANNONCE